Gabriela Cristea, vacanță de vis alături de Tavi Clonda. Unde au plecat înainte de Paște, ca doi porumbei: „Niciodată nu am regretat”

#Exclusiv Click!

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) au o familie frumoasă împreună. Cei doi împlinesc astăzi nouă ani de când și-au unit destinele așa că cele două vedete au decis să își facă bagajele și să plece pentru câteva zile într-o mini vacanță în Italia. Aflați de câteva zile pe meleaguri străine, Gabriela și Tavi au vizitat până acum Verona, Veniția unde au ales să ia masa în Piața San Marco și nu doar.

Fascinați de această zi importantă din viața lor dar și cât de repede și frumos au trecut anii de când sunt împreună, Gabriela Cristea le-a povestit tuturor, din mediul online, pe pagina sa de Facebook, cât de fericită s-a simțit în ziua când s-a căsătorit cu Tavi Clonda.

„Niciodată nu am regretat că ne-am căsătorit acum nouă ani. Dacă ne cunoșteam un pic mai devreme cred că mai aveam vreo 2/3 copii. Astăzi pe 30 aprilie, în urmă cu nouă ani, am hotărât să ne luăm de mână unul pe celălalt și să mergem în fața Ofițerului Stării Civile și să spunem <da>. Țin minte că m-am simțit atât de bine în ziua aia și am fost așa de fericită și de liniștită și de zen. Am făcut pasul fără niciun fel de apăsare”, a spus Gabriela Cristea.

Emoții după emoții

Gabriela Cristea a mai povestit în cadrul filmulețului postat pe contul său de socializare ce incident i s-a întâmplat atunci:

„Țin minte că în acea dimineață m-ai trecut pragul casei. Îți doresc baftă dacă vrei să o mai faci acum. Îmi mai aduc aminte că aveam o rochie superbă din dantelă. La un momen dat am mers cu limuzina și cu limuzina aia cum ne plimbam noi am ajuns acasă. Ei și cum am coborât eu din limuzină am auzit un zgomot de la șlițul meu care s-a rupt”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net