Gabriela Cristea, o mămică model! Vedeta s-a dat peste cap să îi facă o petrecere de cinci stele fiicei sale

Ultima actualizare:

Petrecere mare a fost sâmbăta aceasta în casa Gabrielei Cristea (49 de ani) și a lui Tavi Clonda (44 de ani)! Fiica lor cea mică, Iris, a împlinit cinci anișori, iar celebrii săi părinți i-au organizat o petrecere pe cinste. Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi virtuali, prezentatoarea de televiziune a postat mai multe filmulețe pe contul său de Facebook, în care putem vedea cât de frumos a fost la party.

Gabriela Cristea și-a dorit ca cele două fetițe ale sale să fie foarte cochete la petrecere, așa că înainte de party a plecat repede la mall și le-a cumpărat rochițe și pantofiori cu toc. De asemenea, la petrecere prichindeii invitați s-au putut bucura și înfrupta dintr-un tort delicios ce avea pe el figurine din desene animate. Totodată, prichindeii s-au putut bucura și de un tobogan gonflabil ce era amplasat în curtea sărbătoritei.

„Ea este Iris, floarea mea surpriză de la Dumnezeu. Dulce, veselă, fericită, liberă, cu o personalitate debordantă, îndrăzneață, sinceră, ageră, perseverentă, lipicioasă…este copila mea cea mică, care a reușit să mă învețe lucruri mari. Nimic nu se compară cu mânuțele ei mititele și delicate, înfășurate în jurul gâtului meu, sau cu atingerea ei pe care aș recunoaște-o dintr-o mie. Iubita mea, îți mulțumesc că mă lași să-ți fiu mamă, să-mi ierți stângăciile și să-ți urmezi calea ta. Victoria, mami și tati te vom susține necondiționat. La mulți ani, zeița Iris”, a scris Gabriela Cristea, în dreptul unor imagini postate pe contul său de socializare.

Urări de bine

Pe lângă tradiționalul <la mulți ani> și cadourile frumoase pe care le-a primit din partea invitaților, micuța Iris s-a putut bucura și de urările de bine din partea prietenilor virtuali pe care mama sa îi are pe contul său de Facebook.

„La mulți ani minunați prințesei Iris! Domnul să vă binecuvânteze cu tot ce este mai bun și mai frumos pentru tine și întreaga familie!”, „La mulți anim Iris! Îți doresc sănătate, nesfârșite bucurii! Să ai o viață frumoasă și să-ți iubești cu sfințenie adorabili tăi părinți! Pentru că sunt minunați părinții tăi! Te îmbrățișez și pe tine și pe Victoria! Două floricele frumoase”, „La mulți ani sănătoși și fericiți Irisica, prințesica mică și dulce. Domul să te binecuvânteze cu tot ce este bun și frumos pe tine și întreaga familie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net