Gabriela Cristea, curtată de un bărbat aflat într-o altă relație. E vorba de o persoană cunoscută. Cum a reacționat soția lui Tavi Clonda: „N-am fost amantă”

Ultima actualizare:

Invitată cu ceva timp în urmă în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”, Grabriela Cristea a dezvăluit că în timpul mariajului cu Marcel Toader a fost curtată de bărbat foarte cunoscut, ce se afla într-o relație cu o altă femeie. Mai mult, i-a și devenit soție între timp. Cum a reacționat prezentatoarea TV?

Gabriela Cristea, curtată de un bărbat aflat într-o altă relație / foto: arhiva Click!
Gabriela Cristea, curtată de un bărbat aflat într-o altă relație / foto: arhiva Click!

În prezent, Grabiela Cristea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tavi Clonda. În trecut, prezentatoarea TV a fost căsătorită cu Marcel Toader, mariaj ce s-a finalizat cu scandal. Mai mult decât atât, se pare că fi putut călca strâmb de multe ori în timpul căsniciei cu acesta, fiind curtată de diferiți bărbați. Printre aceștia se numără și un bărbat celebru la acea vreme, dar care era într-o relație.

Însă, nu s-a gândit nicio secundă să își înșele soțul și să devină amantă, după cum a mărturisit chiar ea în urmă cu ceva timp, în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”.

„N-am fost niciodată în viața mea amantă. Nici măcar nu am avut atracție pentru vreun bărbat căsătorit. M-a curtat o singură dată un bărbat, care nu era căsătorit, dar era într-o relație cu cineva, o persoană importantă. E căsătorit și acum cu doamna. Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt”, a povestit Gabriela Cristea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce înseamnă familia pentru Gabriela Cristea

De mai bine de 10 ani, Gabriela Cristea are o relație fericită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe minunate. Prezentatoarea TV a explicat recent cât de importantă este familia pentru ea. Vedeta are momente în care și-ar dori să aibă puțină intimitate și a recunoscut că se închide în baie ca să-și tragă puțin sufletul.

„«Familia este prioritatea mea» sau «Cea mai importantă pentru mine este familia». Nici nu mai știu de câte ori am spus asta, de multe ori am spus-o ca să mă audă alții, dar de ce mai multe ori am spus-o ca să mă aud eu, cu siguranță, atunci când mă simțeam vinovată pentru ceva față de familia mea, dar oare chiar este așa?

Atunci de ce mi se întâmplă, deseori, să le grăbesc pe fete de dimineață la grădiniță și la școală pentru că am treabă, am multe lucruri de făcut care, ce credeți, nu țin de familie! Oare de ce mi se întâmplă ca atunci când mă sună soțul la prânz și îmi spune «Hai să ieșim împreună, iubita mea, la masă», eu să îi spun grăbită «Nu, nu, nu, am multă treabă, am multe lucruri de făcut și nu pot să-mi iau liber» și... lucrurile acelea nu țin de familie. Vi s-a întâmplat vreodată să vă închideți în baie pentru 5 minute ca să scăpați de ai voștri, de familie și să aveți 5 minute de respiro doar pentru voi? Da, mie mi s-a întâmplat.

„Formula corectă nu cred că este «Familia este cea mai importantă pentru mine»”

Și atunci, cum e familia cea mai importantă? De ce mi se întâmplă cel mai des să-i cert pe cei din familia mea? Pentru că am pretenții de la ei. Ei doar sunt familia ea, nu? Tot de la ei aștept să fiu înțeleasă de fiecare dată, pentru că, dacă nu mă înțeleg ei, atunci cine să mă înțeleagă? Cred că fac asta din același motiv pentru care, câteodată, atunci când sunt absorbită de muncă, îmi aduc aminte brusc de ei, pun mâna pe telefon și trimit un SMS sau, într-un caz fericit, atunci când am câteva momente libere, fac un video call.

Mai sunt și momentele acelea primești, în mijlocul unei întâlniri, un mesaj ușor deocheat de la soț, și atunci te bușește râsul. Mai sunt și clipele acela când îi văd pe toți 3 venind spre mine și mi se strânge inima de fericire. «Te iubesc» de la ei, cele două cuvinte magice, sunt ca un balsam pentru suflet. De fapt, cred că este vorba despre nevoile noastre, ca indivizi. Familia este, de fapt, oaza noastră de relaxare, care depinde de noi cât de abili suntem și cât de bine reușim să ne-o construim ca să avem la cine ne întoarce acasă, pe cine certa, pe cine iubi, pe cine aprecia.

Așa că formula corectă nu cred că este «Familia este cea mai importantă pentru mine» sau «Familia este prioritatea mea», ci «Viața mea, integrată în viața mea de familie, mă face cu adevărat fericită». Punct”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net