Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc pe picior mare! Imagini spectaculoase cu vila de 900.000 de euro, cu 2 etaje și 8 băi

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani) locuiesc împreună cu fetițele lor, cu Victoria și Iris, într-o vilă de lux, în Corbeanca, pe care au construit-o de la zero. La un moment dat, cei doi avea aveau în plan să vândă casa, care are și piscină, cu 900.000 de euro. Cum arată locuința.

 Cum arată vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda / foto: Arhiva Click!
Cum arată vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda / foto: Arhiva Click!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit în 2019 și formează una dintre cele mai frumoase familii din lumea showbiz-ului românesc, împreună cu cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris. Familia locuiește într-o casă mare, în Corbeanca. Cei doi au decis să înceapă construcția vilei încă din perioada în care nu erau căsătoriți, iar, la un moment dat, erau dispuși să o vândă la prețul de 900.000 de euro.

Vila de lux are două etaje, o piscină, un teren generos, de 1.000 de metri pătrați, iar amprenta locuinței este de 330 de metri pătrați. De asemenea, are un living foarte spațios, cu o canapea mare, dar și cu un spațiu mare unde fetițele lor se joacă adesea, o bucătărie și 8 băi.

La etaj, se află dormitoarele, cel matrimonial e decorat în nuanțe de crem, iar cel al fetițelor e roz, cât și un dressing încăpător. Totodată, terenul dispune și de o terasă exterioară. Pe lângă toate aceste aspecte, cei doi și-au dorit să aibă propria lor sală de sport, acasă.

Cum arată casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) i-o dau acum. (…) Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. (…) Nu se măsoară în camere, am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. (…) Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. (n.r. să se mute cu familia). Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât și, practic, ambele fetițe s-au născut aici”, declara Tavi Clonda, în emisiunea „Xtra Night Show”, relatează cancan.ro.

La rândul său, și Gabriela Cristea dezvăluia că se gândeau să o vândă și să își construiască alta: „Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși care se gândeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul.

Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare.

Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi? Chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta”, mărturisea Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net