Tavi Clonda a spus adevărul! Și-a înșelat sau nu fosta iubită cu Gabriela Cristea? „Nu mă gândeam să încep...”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o poveste de dragoste frumoasă, care a dat naștere la două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Cuplul și-a început călătoria în lumea mondenă pe platourile emisiunii "Te vreau lângă mine", unde Gabriela era prezentatoare la Kanal D, iar Tavi întreținea atmosfera cu trupa sa. O poveste de dragoste înfloritoare a prins rădăcini, transformându-se într-un mariaj solid.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Foto: arhiva.
Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Foto: arhiva.

Zvonuri de infidelitate

Odată ce publicul a aflat despre relația lor, au început să circule zvonuri despre o posibilă infidelitate a lui Tavi Clonda înainte de căsătorie. Întrebările au început să plutească în aer, iar fanii au fost dornici să afle cu cine s-a iubit artistul înainte de a se lega de Gabriela Cristea. Se pare că trecutul romantic al lui Tavi Clonda a stârnit curiozitatea publicului.

Înainte de a ajunge la fericirea alături de Gabriela Cristea, Tavi Clonda a traversat două relații serioase. Șapte ani de iubire au fost petrecuți alături de Adriana Vlad, artista care cânta alături de B.U.G Mafia. O altă perioadă a vieții sale a fost dedicată relației cu Valentina Dincă, cu care s-a iubit timp de patru ani. Cu toate că aceste relații s-au încheiat amiabil, zvonurile rămân în urmă și își fac simțită prezența în lumina reflectoarelor.

Adevărul dezvăluit chiar de Tavi Clonda

În ciuda speculațiilor și a vorbelor urâte, Tavi Clonda a ales să-și spună adevărul cu privire la aceste zvonuri. Artistul a respins ferm acuzațiile de infidelitate și a explicat că relațiile anterioare s-au încheiat în mod amiabil înainte de a-și începe povestea de dragoste cu Gabriela Cristea.

"Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte ok. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp. Nu aș face asta”, a declarat Tavi Clonda în trecut.

În timp ce cuplul trăiește în prezent o viață fericită alături de cele două fetițe, Gabriela Cristea și-a exprimat regretele față de trecutul său amoros într-un mod sincer. Cu transparență, ea a vorbit despre dificultățile întâmpinate în relațiile anterioare și despre autocunoașterea ei.

Gabriela a mărturisit: "Am regrete vis a vis de mine, ca femeie, pentru că ar fi trebuit să mă respect un pic mai mult pe mine. Nu am prea știut cum să gestionez relațiile cu bărbații din viața mea". Cu toate acestea, ea consideră că relația cu Tavi Clonda este cea mai deschisă și cinstită din viața ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net