Gabriela Cristea, surprinsă total de Tavi Clonda: „A zis că ma duce la film pe romantism, dar de fapt mi-a facut bagajele”

Ultima actualizare:

Pentru că Tavi Clonda și Gabriela Cristea (49 de ani) s-au gândit ca la început de an să meargă la un film, să se relaxeze, într-un mall din Capitală. Însă, ajunși la fața locului planurile s-au schimbat radical.

Gabriela Cristea, surprinsă total de Tavi Clonda
Gabriela Cristea, surprinsă total de Tavi Clonda

Deoarece la filmul unde voiau să meargă cei doi sala era plină, planurile celor doi s-au schimbat radical. Astfel, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au plecat la… shopping. Vedeta a postat un clip amuzant chiar pe pagina ei de Facebook.

„Știți ce a făcut soțul? M-a adus să vadă ce filme sunt că mi-a spus că vrea să mă ducă la film. Nu sunt eu de <Mica prințesă>, <Crăiasa Zăpezii>, nici de <Buburuza>. Eu sunt de <Napoleon>, dar este sold out la filmul care voiam să mergem. Mi-a zis că mă duce la film pe romantism, dar de fapt mi-a făcut bagajele. Haide să mergem să luăm un geamantan. Putem să luăm roz sau roșu sau gri sau alte culori, nu negru”, a spus Gabriela Cristea pe video-ul postat pe contul său de socializare.

Astfel, că în urma filmulețului postat pe conturile sale de socializare reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară:

„Mă bucur Gabriela că ești fericită. Ai două fetițe superbe și un soț de nota zece”, „Acasă, frumos în pat, un film fain și aia este”, „Un an nou fericit familie frumoasă ce sunteți și numai bine...cât despre răutăcioși și cârcotași Dumnezeu cu mila”, „Sunteți minunați împreună la cumpărături”.

Click! spune

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună. Sursă: Instagram

Cât despre viața persoanlă, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, cel cu care are două fetițe. Cei doi s-au întâlnit când artistul a venit la un interviu de angajare la Kanal D.

„Se spune ca femeia alege bărbatul…În momentul în care am fost împreună în relația asta, am fost acolo. Ne-am cunoscut la emisiune. Cumva eu am avut ultimul cuvânt când l-a angajat. Și îmi aduc aminte că trebuia angajat un band și am văzut mai mulți lideri de band. În momentul în care m-am întâlnit cu el, mi-am dat seama că era foarte serios. La interviu, eu mă așezasem cu picioarele pe masă. Dintre toți, el mi-a atras atenția în mod deosebit”, spunea Gabriela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net