Ce studii are Gabriela Cristea. Cu ce s-ar fi ocupat dacă nu lucra în televiziune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din țară. A prezentat numeroase emisiuni celebre și a reușit să intre în sufletul publicului, însă puțini știu ce studii are, de fapt, prezentatoarea! Iată ce meserie ar fi putut face dacă nu se apuca de televiziune!

Iată ce studii are Gabriela Cristea
Iată ce studii are Gabriela Cristea

Iată ce studii are Gabriela Cristea

Puțini știu că Gabriela Cristea a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice în cadrul SNSPA. Mai târziu, a decis să-și diversifice cunoștințele, specializându-se în Comunicare Neurolingvistică în cadrul Facultății de Sociologie și Comunicare Diplomatică de la MAE. Așa că, dacă nu ar fi ales televiziunea, Gabriela ar fi făcut cu totul altceva.

Părinții Gabrielei Cristea nu au fost prea încântați de ideea ca fiica lor să intre în lumea televiziunii. Într-o emisiune, ea a dezvăluit că nu a beneficiat de sprijinul familiei atunci când a venit vorba despre alegerea carierei sale. Astfel, prezentatoarea a ales să facă ceea își dorește cu adevărat și a debutat în lumea televiziunii în anul 1994. 

La acea vreme, ea a participat la concursul Eurovision difuzat de TVR 1, marcând debutul său pe micile ecrane. În februarie 1996, telespectatorii o puteau urmări la Tele7ABC. Ulterior, Gabriela a fost implicată în diverse roluri la PRO TV, acoperind atât poziția de PR Manager, cât și cea de prezentatoare TV, până în iulie 2000. În paralel, și-a continuat și studiile.

Între anii 2000 și 2005, a fost prezentatoare de știri sportive și co-prezentatoare la B1 TV. În perioada 2007-2018, Gabriela și-a desfășurat activitatea la Kanal D, prezentând diverse emisiuni, printre care se numără și „Noră Pentru Mama!. A fost, de asemenea, gazda emisiunii „Te Iubesc De Nu Te Vezi", la Antena Stars. 

Cum s-a cunoscut cu Tavi Clonda

Cât despre viața persoanlă, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, cel cu care are două fetițe. Cei doi s-au întâlnit când artistul a venit la un interviu de angajare, după cum povestea în urmă cu ceva vreme, Gabriela.

„Se spune ca femeia alege bărbatul… În momentul în care am fost împreună în relația asta, am fost acolo. Ne-am cunoscut la emisiune. Cumva eu am avut ultimul cuvânt când l-a angajat. Și îmi aduc aminte că trebuia angajat un band și am văzut mai mulți lideri de band.

În momentul în care m-am întâlnit cu el, mi-am dat seama ca era foarte serios. La interviu, eu mă așezasem cu picioarele pe masă. Dintre toți, el mi-a atras atenția în mod deosebit.”, spunea Gabriela.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net