Cristina Șișcanu, trădată de Gabriela Cristea? De ce nu-și mai vorbesc cele două, nașă și fină

Relația dintre Gabriela Cristea şi Cristina Șișcanu a trecut la un alt nivel în momentul în care au devenit rude spirituale. Ele s-au înțeles de minune și își făceau vizite extrem de des. Probabil, însă că ar exista câteva probleme între cele două, cel puțin așa reiese dintr-un Story postat de Cristina pe pagina sa de Instagram. 

Cristina Șișcanu Foto: Facebook
Cristina Șișcanu Foto: Facebook

Relația dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu

Relațiile dintre vedetele din lumea televiziunii nu sunt întotdeauna atât de armonioase pe cât par la prima vedere. Un exemplu în acest sens este relația dintre Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu, două prezentatoare de televiziune extrem de cunoscute în România. 

Înainte ca Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu să devină prietene apropiate și rude spirituale, fiecare avea propria sa poveste în lumea televiziunii. Gabriela Cristea a cunoscut-o pe Cristina Șișcanu după o perioadă în care relația sa cu Mădălin Ionescu, prezentator la Metropola TV, părea să fie în pericol. Puțini mai știu astăzi despre această perioadă tumultuoasă.

De ce a început cu stângul relația dintre Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu

Relația Gabrielei Cristea cu Mădălin Ionescu a fost martora unor momente tensionate acum mulți ani, când Mădălin era prezentator la emisiunea „Acces Direct”. Supărările apărute între cei doi colegi de televiziune au avut un impact negativ și asupra relației Gabrielei Cristea cu Cristina Șișcanu.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Gabriela Cristea acum câțiva ani, se pare că relația cu Mădălin Ionescu s-a deteriorat atunci când acesta a făcut niște comentarii insensibile despre prezentatoarea TV. Cu toate acestea, ulterior, Mădălin Ionescu i-a explicat Gabrielei contextul în care au fost făcute acele declarații, iar cei doi colegi și-au depășit supărările.

Ce spunea Gabriela despre Cristina

„Pe Cristina (Șișcanu – n.r.) o știu de la Mădălin. Relația mea cu el la început nu a fost tocmai roz, pentru că a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine. Mi-a explicat (mai târziu – n.r.) care a fost situația. Lucrurile s-au așezat între timp și relația noastră de prietenie e una foarte mișto”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune televizată, în urmă cu aproximativ doi ani de zile.

Cristina, mesaj pe Instagram

Recent, Cristina Șișcanu a recunoscut, într-un Story, pe Instagram, că a fost trădată, în trecut, de o prietenă foarte bună. Internauții au făcut imediat referire la Gabriela Cristea. Iată postările: 

Cristina Șișcanu, mesaj pe Story Foto: captură Instagram
Cristina Șișcanu, mesaj pe Story Foto: captură Instagram
Mesaje ale internauților Foto: captură Instagram
Mesaje ale internauților Foto: captură Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net