Mama Cristinei Șișcanu, reacție radicală după ce vedeta i-a spus că vrea să-și pună silicoane: „Nu trebuie să arăți bine și să fii putredă”

De curând, Cristina Șișcanu și-a îndeplinit un vis. A făcut o vizită în cabinetul medicului dentist și și-a pus fațete dentare. Dacă nu era de ajuns că mama ei a rămas șocată în momentul în care a văzut-o, soția lui Mădălin Ionescu aproape că a scos-o din minți când i-a spus că intenționează să își facă și un implant mamar. Cum a reacționat mama vedetei?

Reacția mamei Cristinei Șișcanu, când vedeta i-a spus că vrea implanturi mamare / Foto: Facebook
Reacția mamei Cristinei Șișcanu, când vedeta i-a spus că vrea implanturi mamare / Foto: Facebook

Cristina Șișcanu a apelat de curând la o intervenție estetică: și-a pus fațete dentare. I-a arătat mamei sale, care a fost șocată de faptul că nu arată atât de rău precum cele ale altor vedete din showbiz. Însă, soția lui Mădălin Ionescu i-a mărturisit că vrea să-și mai facă o schimbare și să-și mărească sânii cu ajutorul implanturilor cu silicon, provocând-o pe femeie la o discuție sinceră despre operațiile estetice.

La auzul acestor vorbe, mama vedetei s-a opus cu vehemență și a încercat să își convingă fata că a fost suficient de înzestrată de mama natură. Mai mult, este de părere că atâta timp cât fiica sa este sănătoasă, nu are nevoie de alte intervenții estetice.

Cristina Șișcanu: „Și dacă mi se fac sânii șosete?”

Cristina Șișcanu: „ Auzi, mama, dar dacă îmi pun silicoane ?”

Mama Cristinei Șișcanu: „Dar de ce să îți pui când nu ai nevoie? Nu ai nevoie, slavă Domnului! Ce-s prostiile astea? Cu dinții, înțeleg, ai fost nevoită, ai îndurat atâta

Cristina Șișcanu: „Dar silicoane, mai încolo când încep sânii să îmi cadă?”

Mama Cristinei Șișcanu: „Nu, prefer să nu discut prostiile astea. Doamne ferește! Cum să îți pui în corp prostiile astea? Discuția asta nu îmi place deloc”

Cristina Șișcanu: „Da, mama, dar sunt fete care nu au deloc sâni și atunci mna”

Mama Cristinei Șișcanu: „Așa să stea cu deloc”

Cristina Șișcanu: „Și dacă mi se fac sânii șosete?”

Mama Cristinei Șișcanu: „Stai așa cum ești. Important e să fii sănătoasă. Nu trebuie să arăți bine și să fii putredă. Silicoanele sunt o prostie”

Cristina Șișcanu: „Eu am provocat-o pe mama la o discuție și acum îi e frică să nu-mi pun silicoane. Nu îmi pun silicoane pentru că nu vreau”

Mama Cristinei Șișcanu: „Dar nu îmi e frică deloc. Nu îmi e frică, dar nu vreau să discutăm ceea ce nici nu e pe aproape”, a fost dialogul dintre cele două, într-un videoclip pe care Cristina Șișcanu l-a publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net