Motivul pentru care Cristina Șișcanu crede că femeile sunt înșelate de bărbați: „Am ajuns la concluzia că...”

Cristina Șiscanu (39 de ani) este foarte activă în mediul online în ultima perioadă! Postările zilnice, de pe contul său de Facebook, se bucură de un real succes. Asta pentru că filmulețele publicate, dar și imaginile postate adună, foarte repede, mii de like-uri și comentarii atât de apreciere, cât și de critică.

În una dintre cele mai recente postări, Cristina Șiscanu a povestit tuturor ce a pățit, într-o zi obișnuită, în trafic, cu o altă persoană cu care s-a intersectat.

„Se întreabă unele femei de ce le înșeală bărbații și de ce bărbații lor pleacă cu altele. De ce, de ce, de ce? Acum vă povestesc o întâmplare de unde să trageți singuri concluziile. Mergeam și eu ca omul cu mașina, mă duceam la mama, merg pe acest drum zilnic, cel puțin o dată pe zi. Este acolo o cotitură mai ciudată și eu cu doamna respectivă ne-am întâlnit și a început să aud cum strigă și gesticulează la mine. A dat și geamul jos să se audă și mai bine și îmi spunea...îi citeam pe buze <ești proastă, ești proastă, ești proastă>. Atunci am dat și eu geamul jos și am întrebat-o ce are și ea îmi arăta oglinda stradală cu degetul. Și a început să urle la mine. Era atât de urâtă...știți cât de urătă era?...și cu un păr vâlvoi, era nearanjată și nefardată”, le-a spus Cristina Șișcanu internauților.

Cristina Șiscanu, la atac

Vedeta le-a mai spus tuturor și de ce crede ea că partenerii lor de viață ajung să caute iubire la o altă femeie:

„Stăteam și mă întrebam cum pot exista astfel de femei. Pentru că femeia ar trebui să fie blândă, să dăruiască iubire, să aibă răbdare, de unde așa ceva? Am ajuns la concluzia că femeile urâte și ne****** sunt rele. De ce zic urâte? Pentru că au sufletele urâte. Cu siguranță dacă femeia respectivă ar fi emanat iubire, înțelegere ar fi fost atât de frumoasă dar așa...era atât de urâtă...era groaznică. Eu care eram în mașina mea, îmi venea să îmi iau câmpii, da’ păi bărbatul ei? Sunt convinsă că o înșeală și nu are nicio treabă cu ea dacă o avea bărbat”.

Click! spune

Cristina Șiscanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu de 12 ani. Cei doi au avut, la începutul iubirii lor, de trecut unele obstacole, deoarece prezentatorul de televiziune era căsătorit cu o altă femeie cu care are doi copii: un băiat și o fată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net