Mădălin Ionescu, pe marginea prăpastiei după Kanal D! Ce i-a zis medicul Vlad Ciurea: „O să mori… Tremurau și intestinele în mine!”

Mădălin Ionescu a vorbit despre cele mai grele perioade din viața lui, în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, la Kanal 2. Cunoscutul moderator tv a fost pus pe liber din Antenă din cauza divorțului și a actualei soții, Cristina Șișcanu, iar de la Kanal D a plecat în… burnout.

Madalin Ionescu (53 de ani) a avut, până în prezent, o viață plină de provocări atât pe plan profesional, dar și personal. 

În 2010, cunoscutul moderator tv bătea palma cu patronii turci ai televiziunii Kanal D, după ce șefii din Antena 1 intenționau să-l pună pe liber din cauza vieții personale în derivă. 

Mădălin Ionescu: „Mihaela m-a înșelat, lumea nu a știut și a crezut-o victimă”

Mădălin Ionescu începuse la acea vreme o relație cu subalterna sa, reporterița de la Acces direct, Cristina Șișcanu, însă nimeni nu a știut atunci că acesta divorțase de fosta sa soție, Mihaela, cu șase luni înainte, aceasta din urmă înșelându-l cu un alt bărbat.

„Pur și simplu, nu ne-am potrivit! Eu am ținut secret că nu mai eram înpreună, ea deja își găsise fericirea într-o altă relație exterioară. 

Însă, pentru că lumea nu a știut că eram divorțat înainte de a fi cu Cristina, toți au crezut că Mihaela era victima, când de fapt era invers!

Eram in toate ziarele, la orice colț de strada. M-au sunat șefii cât eram in vacanță, era Irina Radu, și mi-ai zis că nu voi mai fi la Acces. 

Dar, eu am știam că ei vor să mă dea afară pentru că nu au putut să gestioneze scandalul imens din presă. Eu aveam o imagine de persoană familistă, cuminte.

Atunci am sunat la unul din șefii Kanal D, mi-am dat demisia din Antena și am venit la turci. Pe vorbe am venit!”, a povestit Mădălin Ionescu, în emisiunea În oglindă, lui Mihai Ghiță.  

La postul turcesc, Mădălin Ionescu a moderat emisiunea  „Drept la țintă”, apoi emisiunea  „Wowbiz”, de luni până  joi, de la orele 22.30, alături de Andreea Mantea.

În iunie 2017, acesta a surprins pe toată lumea atunci când și-a dat demisia de la emisiunea „Wowbiz”, pentru a se implica în creșterea celor 3 copii ai săi. 

Mădălin Ionescu: „La Kanal D, am intrat în burnout! Am luat 30 de pastile pe zi timp de 7 luni”

 „Intrasem în burnout, nu se mai putea! Profesorul Vlad Ciurea mi-a zis: dacă mai rămâi în tv mori! Nu mai aveam minerale deloc în mine. 

Am luat 30 de pastile pe zi timp de 7 luni. Aveam o vibrație în stomac ziceai că înghițisem un telefon mobil. Tremurau intestinele în mine. 

Am fost primul care a făcut podcast în România. Azi, sunt în cea mai bună formă a mea,  intelectuală și fizică”, a mai spus moderatorul. 

Fiul său Filip a făcut 20 de ani, în weekend

În weekend a fost prilej de sărbătoare în familia moderatorului TV. Fiul său, Flip, a împlinit 20 de ani, așa că familia i-a organizat o petrecere pe cinste. 

Tânărul a primit un tort personalizat, iar imaginile au fost fost postate pe rețelele de socializare de mama vitregă, Cristina Șișcanu, cea care-l crește de la 6 ani. 

Baiatul prezentatorului TV a fost diagnosticat cu hemipareză, problemele neurologice cu care se confruntă fiind grave.

„Filip are o hemipareză  (n.r – hemipareza rezulta dintr-o leziune de neuron, motor central. Afecteaza limbajul si da tulburari senzoriale si cognitive), nu este autist, asa cum s-a scris.

Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat.

Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…”, declara Madalin Ionescu, pentru demamici.ro.

Mădălin Ionescu are trei copii, Filip și Ștefania, din primul mariaj, iar Petra, fiica cea mică, este rezultată din căsnicia cu actuala soție, Cristina Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net