O vedetă îndrăgită de la Kanal D și-a dat demisia! „Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare”

După un deceniu întreg petrecut la Kanal D, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la postul TV a decis să își dea demisia! Reprezentanții Kanal D au făcut anunțul în cadrul unui comunicat oficial, iar prezentatoarea a declarat că începe un nou sezon din viața ei! Este vorba despre Ilinca Obădescu, care lucra la Kanal D din anul 2013!

Ilinca Obădescu pleacă de la Kanal D
Ilinca Obădescu pleacă de la Kanal D

A petrecut un deceniu la Kanal D, lucrând aici din anul 2013, iar, de-a lungul anilor, a devenit extrem de îndrăgită și de cunoscută printre români! Ei bine, se pare că Ilinca Obădescu a decis că a venit vremea pentru o schimbare, așa că prezentatoarea TV și-a dat demisia de la Kanal D, care deja a comunicat public decizia vedetei!

„Ilinca Obădescu, prezentatoare a Ştirilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul ştirilor până joi, 9 noiembrie.

Îi mulţumim Ilincăi Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului şi apreciem implicarea sa în activitatea echipei Ştirilor Kanal D. De asemenea, îi dorim mult succes în tot ceea ce îşi propune să realizeze în viitor”, au scris cei de la Kanal D, în anunțul făcut.

Ilinca Obădescu pleacă de la Kanal D

Se pare că ziua de joi, 9 noiembrie, este ultima ocazie în care publicul din țara noastră o va mai vedea pe Ilinca Obădescu la pupitrul știrilor de la Kanal D, iar începând cu 10 noiembrie, aceasta va părăsi postul. După un deceniu petrecut aici, aceasta a declarat că este recunoscătoare colegilor ei, pentru susținerea oferită.

„Din data de 10 noiembrie începe un nou sezon din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp”, a spus Ilinca Obădescu, în cadrul aceluiași comunicat de presă. „Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, încheie aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
rodica mandache jpg
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
FotoJet (35) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net