Nuntă secretă în showbiz! Mihai Gruia EX-Akcent s-a căsătorit cu Ilinca Obădescu de la Kanal D

Prezentatoarea de la Kanal D şi fostul component al trupei Akcent sunt cel mai nou cuplu căsătorit din showbiz-ul autohton. Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au căsătorit vineri într-o ceremonie intimă, discretă, așa cum și-au trăit idila până acum, însă destul de expusă pe rețelele de socializare.

Ilinca Obădescu fericită cu soțul ei, Mihai Gruia
Ilinca Obădescu fericită cu soțul ei, Mihai Gruia

Ilinca și Mihai, ceremonie discretă

Săptămâna trecută, fermecătoarea Ilinca Obădescu, vedetă a postului Kanal D, își anunța fanii că mai e o săptămână și va deveni doamna Gruia. Mai apoi, însă, a spus că glumește și a realizat că „dă din casă”. Iată, însă, că a spus adevărul, mai ales că cei doi au fost în vacanță în Grecia, unde s-au distrat și au postat tot felul de filmulețe cu ei doi dar și fotografii din vacanță și unde, probabil, flacăra iubirii lor a devenit tot mai intensă. Imagini care trădau doi oameni îndrăgostiți, mult prea îndrăgostiși care își fac planuri serioase - cam asta se putea observa, cu ochiul liber, din vacanța celor doi. De Revelion el a dus-o la Paris şi i-a oferit inelul de logodnă, iar răspunsul știți care a fost: un mare DA! Toată lumea spunea că în curând vor bate clopote de nuntă...

Soții Gruia după ce au semnat actele
Soții Gruia după ce au semnat actele

Și iată că s-a întâmplat și cei doi au publicat imagini ca proaspeți soți și toată lumea i-a felicitat și le-a urat casă de piatră. Cei doi proaspeți soți Gruia sunt fericiți că s-au găsit ca două suflete pereche care au aceleași pasiuni și aceleași nebunii, căci iubesc adrenalina, călătoriile și vacanțele în locuri exotice.

Mihai Gruia a mai fost căsătorit cu Laura, femeia cu care are două fete. Cei doi au divorţat în 2018, după o relaţie de 14 ani, dintre care 10 de căsnicie. La rândul ei, și Ilinca a avut mai multe relații în care a crezut că a întâlnit partenerul perfect.

Mihai Gruia și Ilinca Obădescu au devenit soț și soție
Mihai Gruia și Ilinca Obădescu au devenit soț și soție

Ilinca ne-a povestit cum s-au cunoscut: „printr-un prieten comun și ne știam de la televizor, atât. Suntem împreună de anul trecut!”, ne povestea Ilinca recent, iar în ochii ei se vedea clar că iubește cu toată ființa ei. Să sperăm că după nuntă urmează și botezul, noi le urăm casă de piatră și multă fericire!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net