Cel mai nou cuplu din showbiz face senzație! Ilinca Obădescu, despre fostul solist de la Akcent: „Mihai este un băiat”...

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După mai multe încercări de a găsi partenerii potriviți pentru tot restul vieții, Ilinca Obădescu (37 de ani) și Mihai Gruia (40 de ani) trăiesc de câteva luni o poveste superbă, care le bucură sufletele. Sunt îndrăgostiți-lulea, s-au și logodit deja și vor să împărtășească bucuria lor cu toată lumea. Despre toate acestea, Ilinca a făcut noi declarații, în exclusivitate pentru Click!

Prezentatoarea de la Kanal D şi fostul component al trupei Akcent sunt cel mai nou cuplu din showbiz, dar au reşit deja să acapareze atenţia tuturor. De Revelion el a dus+o la Paris şi i-a oferit inelul de logodnă, iar răspunsul a venit pe loc: Da. Aşa că în curând vor bate clopote de nuntă... Ne-am întâlnit şi noi cu Ilinca Obădescu, joi seară, la petrecerea de lansare a noului post turcesc, Kanal D2, ce va începe să emită pe micile ecrane de mâine seară, aşa că am prifitat de ocazie şi am rugat-o să ne spună toate detaliile despre această superbă perioadă din viaţa sa.

De câteva luni, are o strălucire aparte, iar imaginile publicate pe reţelele sociale cu noul iubit, Mihai Gruia, sunt cu siguranţă explicaţia. Precum adolescenţii, cei doi se pupă foarte des în văzul tuturor şi chiar realizează fotografii şi filmuleţe cu aceste dovezi ale afecţiunii ce şi-o poartă reciproc, pe care apoi le publică pereţelele sociale. Iar cadrele cu ei, desprinse parcă din tablouri cu Barbie şi Ken, adună mii de aprecieri din partea fanilor.

S-au cunoscut printr-un prieten

Ilinca și fotul solist al trupei Akcent formează cel mai nou cuplu monden / foto: arhiva personală
Ilinca și fotul solist al trupei Akcent formează cel mai nou cuplu monden / foto: arhiva personală

„Mie nici acun nu mi-a venit să cred că v-aţi cuplat”, i-am spus. „De ce? E un băiat foarte bun (Mihai, n.r.). Uite, ne-am întâlnit acum și bine am făcut”, a replicat Ilinca. Prezentatoarea Kanal D ne-a povestit că ea şi Mihai se ştiau de la televizor de mult timp, dar s-au cunoscut recent, printr-un prieten comun. Interviul integral poate fi citit mai jos.

Deşi relaţia lor a evoluat cu paşi repezi până acum, Ilinca nu poate spune cât de repede va apărea şi un rod al iubirii lor... Am întrebat-o dacă se gândesc deja și la moștenitori... și ne-a spus destul de nehotărâtă: „Mda... nu știu”. Cert este că acum pasiunea e la cote maxime, aşa că cei doi se bucură la maximum de orice experimentează. Şi merg des în vacanţe.

Mihai Gruia a mai fost căsătorit, cu Laura, femeia cu care are două fete. Cei doi au divorţat în 2018, după o relaţie de 14 ani, dintre care zece de căsnicie. La rândul ei, și Ilinca a avut mai multe relații în care a crezut că a întâlnit partenerul perfect, cea mai recentă fiind cea cu Cătălin Cazacu, campionul de motociclism, de care s-a despărțit acum aproape trei ani.

Tot interviul, cu cele mai noi declarații despre relație: „Kilimanjaro a fost experiența vieții mele”

Click!: În ultimile luni ai fost foarte des plecată în vacanţe. Radiezi de când eşti logodită cu Mihai Gruia.

Ilinca Obadescu: Da, am fost şi pe Kilimanjaro... A fost experiența vieții mele. Până acum am realizat că am trăit și am fost crescută în puf. Au fost şapte zile în care nu am făcut duș, în care am dormit în cort, în care am mâncat ce mi se dădea.

Ai vrut să trăiești ca într-un reality-show...

Da, am vrut. Pentru că am vrut să ies din zona mea de confort, să mă cunosc mai bine, să aflu lucruri noi despre mine. Am descoperit că atunci când fizic nu mai poți, psihic te ajuți să mergi mai departe. A fost o experiență minunată.

Ai căutat pe Google articole cu tine, după ce te-ai întors?

Dădeam la început, acum nu. Lucrez de zece ani în televiziune. Înainte aveam un obicei cu mama, înainte când apăream într-o revista mă duceam la chioșc, cumpărăm revista și îi duceam revista mamei. Acum mama nu mai e. Și nu mai am obiceiul ăsta și chiar nu mai colecționez revistele. Pentru că nu mai am cui să i le dau.

Poate le dai viitorilor moștenitori..

Mda... nu știu.

Mie nu mi-a venit să cred când v-am văzut...

De ce? E un băiat foarte bun. Uite, ne-am întâlnit acum și bine am făcut.

Cum v-ați cunoscut?

Printr-un prieten comun.

Vă știați?

Îți dai seama că suntem în showbiz, ne știam de la televizor, atât.

De când sunteți împreună?

De anul trecut. Când te uiți tu la noi la pozele pe instagram, ce vezi?

Niște oameni foarte cool.

Mulțumesc...

Ce altceva mai faci?

Am făcut Școala de Consultant în Nutriție, școală de „Sleep, Stress, Recovery”, în America. Termin anul acesta - am învățat cum se manageriază stresul, cum să dormi cât mai bine, ca să fii productiv a două zi. E un puzzle aici, pentru că eu am făcut și o școală de yoga, pilates, coach și altele. Mie îmi place foarte mult să învăț.

Când ai timp să le faci pe toate?

Sunt superactivă. Mă trezesc la 06.30 dimineața. Și ziua este lungă...

Dacă tot ne-am întâlnit la petrecerea de lansare a postului Kanal D2, te întreb: te vom vedea și în grila lor?

Eu rămân la Kanal D, locul unde am stat zece ani. Este că un părinte pentru mine și a avut grijă de mine în tot acest răstimp... și are în continuare. Și eu, la rândul meu, am făcut și eu niște puiuți, „Ce faci în weekend” și „La psiholog” și sunt recunoscătoare că oamenii ăștia au fost alături de mine și în momentele mai nefericite din viață mea, și în momentele fericite.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net