Iată cum se prezintă celebritățile din România la evenimentele mondene!

Ultima actualizare:

Fie că mergi la un eveniment monden, la mall, sau un într-un local de lux, ținuta și coafura pentru care optezi trebuie să fie potrivite situației, mai ales dacă ești o persoană publică și toată atenția este îndreptată asupra ta.

Raluca Găină și Adi Constantin
Raluca Găină și Adi Constantin

Celebritățile autohotone pun accent pe aspect, însă fac întotdeauna alegerile potrivite? Urmăriți emisiunea integral AICI

Ei bine, împreună cu Adi Constantin, hair-stylistul vedetelor, am discutat despre felul în care s-au prezentat persoanele publice din România la ultimele evenimente mondene. Au făcut alegerile potrivite, sau nu prea?

Oana Turcu și Cristi Brancu

«Ținând cont de locația în care se ține evenimenul, outfit-ul pentru care a optat Oana este unul potrivit. În general, rochia aceasta necesită părul strâns, un coc sau o coadă. Nuanța este mult prea închisă, blondul îi venea bine, nu o avantajează culoarea aceasta.»

Cleopatra Stratan

«Nu sunt prea multe de spus, pare banală coafura, dar ea este coafată. Nu are acel ceva, trebuia să opteze pentru altă coafura.»

Ilinca Obădescu

«Îi stă bine cu acest păr mare. Mie îmi plăcea mai mult șatenă, dar nici așa nu îi stă rău.»

Ilinca Vandici

«Îi stă bine așa, bretonul capac este în topul tendințelor. Îmi place nuanța aceasta de șaten și îi stă bine cu bretonul.»

Raluca Bădulescu

«Cu siguranță deține o colecție de peruci, iar cel mai bine îi stă bine cu cea în culori maronii, dar și aceasta îi stă bine.»

Viviana Sposub

«A reușit să nu umble la păr, ceea ce e foarte bine. Rochița și cerceii aduc prea multă informație în zona decolteu, dar și părul desfăcut. Părul ar fi trebuit prins.»

Denise Rifai

«Se joacă cu lungimea părului, dar rămâne în zona ei de coafura. Duce în zona de prezentator tv și este ok.»

Loredana Groza

«Îi stă bine cu această culoare, de care româncele fug pentru că li se pare galben. Ea a optat bine pentru acest tip de coafură ținând cont și de îmbrăcăminte.»

Gabriela Cristea și Tavi Clonda

«Este foarte degajată, cu un look care nu spune nimic. Ea este frumoasă ceea ce o ajută foarte mult. Observ un machiaj aproape inexistent, îl putea duce în zona glossy.»

Ana Baniciu

Citește și: Un stilist le face praf pe divele momentului: ”Mihaela e îmbătrânită, Rogoz parcă e profesoară la pensie”

«Ea este stilată și orice pune pe ea, îi dă valoare. Este vopsită corect și îi stă bine.»

Adi Constantin a studiat ani la rând în Italia, are o experiența de 9 ani in străinătate și aproximativ 16 în industria înfrumusețarii in salone de top din Milano, UK, United Arab Em

Citește și: Hair stylistul Adi Constantin dă verdictul! Cine a gafat pe covorul roșu? (click.ro)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png