Ilinca Obădescu s-a logodit cu un celebru artist de la noi! Au petrecut Revelionul în cea mai romantică locație

Mare bucurie mare pentru Ilinca Obădescu! Știrista de la Kanal D s-a logodit cu un celebru artist de la noi și au petrecut, împreună, trecerea dintre ani într-o locație spectaculoasă. Este vorba de nimeni altul decât Mihai Gruia!

Finalul anului trecut a fost unul spectaculos pentru Ilinca Obădescu. Prezentatoarea știrilor de la Kanal D s-a logodit cu Mihai Gruia, nimeni altul decât fostul membru al trupei Akcent. Cei doi au petrecut, împreună, Revelionul în Paris, într-un cadru desprins din filme. S-au îmbrăcat frumos, au mâncat bucate alese, au savurat băuturi fine, pe măsura imaginii lor și au celebrat iubirea, căci au petrecut în cel mai romantic oraș din lume!

Ilinca Obădescu: „Mihai a venit în momentul potrivit”

Într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro, Ilinca Obădescu nu s-a sfiit să vorbească despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește. Prezentatoarea a declarat că Mihai Gruia a venit în viața ei exact atunci când a trebuit și că amândoi se bucură de ceea ce trăiesc, împreună.

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, a spus Ilinca, pentru sursa citată. 

Și Mihai Gruia este extrem de stăpân pe sentimentele sale. Fostul membru al trupei Akcent a mărturisit că își dorește să-și petreacă toată viața alături de Ilinca Obădescu. 

Citește și - Motivul pentru care Denise Rifai nu a mai putut lucra cu Esca. Oferta făcută de Pro TV

„Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc”, a declarat și acesta, pentru sursa citată. 

Drama Ilincăi Obădescu - a privit-o pe mama sa cum se stinge încet

Dacă acum este totul perfect în viața ei, prezentatoarea Ilinca Obădescu a trecut și prin clipe grele, acum ceva timp. Chiar înainte de pandemia COVID-19, Ilinca Obădescu și-a pierdut mama. Aceasta a mărturisit că cea care i-a dat viață s-a luptat cu o boală cumplită și că a stat lângă ea până la ultima ei suflare. Deși știa ceea ce avea să se întâmple, totul a fost extrem de dureros.

„A fost chiar înainte de Covid, a fost o boală. Mami a adormit lângă mine și am stat până la ultimul puls lângă ea și așa ne-am despărțit, ne-am despărțit frumos, dar dureros. Am încercat în toată perioada aceasta să gestionez durerea mai bine, pentru că știu că această durere nu o să treacă absolut niciodată, doar înveți să o gestionezi altfel.

Înveți să trăiești cu durerea și chiar îl urmăream pe youtube pe un neuropsiholog foarte cunoscut din străinătate, care și-a pierdut copilul și care spunea că a învățat să suporte durerea, mulțumind că l-a avut timp de 20 și ceva de ani alături de el și că a fost o minunăție acel copil și că prin asta reușește să treacă peste durere”, a spus Ilinca Obădescu, acum ceva timp, pentru unica.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net