Motivul pentru care Denise Rifai nu a mai putut lucra cu Esca. Oferta făcută de Pro TV

Ultima actualizare:

Denise Rifai a dezvăluit ce a împiedicat-o să lucreze cu Esca și să ajungă la Pro TV. Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a făcut câteva dezvăluiri în premieră.

Motivul pentru care Denise Rifai nu a mai putut lucra cu Esca. Foto: Click!
Motivul pentru care Denise Rifai nu a mai putut lucra cu Esca. Foto: Click!

Invitată în cel mai nou episod al podcastului Altceva cu Adrian Artene, vedeta de la Kanal D povestit că a avut în trecut șansa să fie colegă chiar cu Andreea Esca, la Pro TV.

Întrebată dacă regretă că nu a lucrat la anumite posturi de televiziune sau la TVR, prezentaoarea în vârstă de 37 de ani s-a hotărât să dezvăluie un detaliu important. Până acum, Denise nu mai spusese vreodată public acest lucru.

Denise Rifai: „Eu îmi doream, pentru mine erau Andreea Esca și Pro TV”

Viața îndrăgitei prezentatoare ar fi putut arăta complet diferit. La vârsta de 19 ani, în timp ce urma cursurile Academiei de Studii Economice (ASE) din București, Denise Rifai trebuia să facă un internship. S-a decis să le scrie celor de la Pro TV și a fost chemată la televiziunea de pe Pache Protopopescu. Bruneta a explicat de ce nu a mai ajuns să lucreze cu Esca.

„Primul meu e-mail, aveam 19 ani, n-am spus asta niciodată nimănui. Trebuia să fac un internship, eram studentă la ASE, dar aveam un curs și trebuia să fac un internship și m-am înscris la Pro TV.

Eu îmi doream, pentru mine erau Andreea Esca și Pro TV. Și am scris acolo, m-au chemat pentru internship, dar eram plecată la un curs, pentru că eu ca studentă sunt și am fost o tipă…

Mie îmi place să explorez, să caut și să citesc, plecam la tot felul de cursuri. Și eram plecată în Italia când m-au sunat și ei nu aveau timp până ajungeam eu”, a dezvăluit Denise Rifai în podcastul lui Adrian Artene.

Ce fel de emisiunea i-ar plăcea să facă: „E un sfat pentru toți cei care mă plac...”

Vedeta de la Kanal D a explicat și ce fel emisiune și-ar dori să facă. Totodată, Denise Rifai a precizat că nu „s-ar fi gândit vreodată” că o să aibă o „emisiune de tip portret care să funcționeze atât de bine”.

„Eu, îți dai seama, viața mea e politică. Eu m-aș vedea cu talk-show din ăsta politic zilnic. Eu cred că e un sfat pentru toți cei care mă plac: să-l lăsăm pe Dumnezeu să aleagă pentru noi.

Pentru că degeaba mi-am dorit eu. Eu m-am ținut de niște treburi, dar a venit și m-a surprins foarte bine”, a povestit Denise Rifai în podcastul „Altceva”, moderat de Adriana Artene.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net