Denise Rifai a ținut să se afle de la ea. De ce refuză vedetele să vină în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D

Ultima actualizare:

De-a lungul timpului, în emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D au venit numeroase personalități. Fie că vorbim de lumea filmului, a teatrului, a sportului sau a muzicii, toți cei care au fost chemați de Denise Rifai în platou și-au asumat și ceea ce voiau să audă, dar și ceea ce nu voiau să mai audă sau retrăiască vreodată. 

Ceea ce nu multă lume știe despre emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D este faptul că aceasta este muncită, în totalitate, de prezentatoare. Denise se gândește la invitați, îi alege, se documentează vizavi de toate aspectele din viața lor, le face propunerea, apoi se înarmează cu răbdarea de a le asculta, pas cu pas, toate evenimentele vieții. 

De ce refuză unele vedete să vină în emisiunea prezentată de Denise Rifai

De când moderează emisiunea „40 de întrebări”, Denise Rifai a depus mereu eforturi de a aduce în fața telespectatorilor cele mai iubite și importante prezențe din România. În platou i-au călcat pragul Virgil Ianțu, Anamaria Prodan, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Carmen Tănase, Miron Cozma, Elena Udrea, Ilinca Vandici, Cristian Boureanu, iar lista este foooarte lungă!

Dedicată în totalitate meseriei pe care o iubește atât de mult, așa cum chiar ea a mărturisit în spațiul public, acum ceva timp, Denise Rifai pune „pe tavă”, în fața telespectatorilor, cele mai bune întrebări pentru invitații ei. 

Astfel, cei care se încumetă să accepte propunerea de a răspunde la cele 40 de întrebări, trebuie să știe că va fi vorba, printre acestea, și de lucruri mai puțin plăcute din viața lor. 

Nu rata - Denise Rifai, confesiuni despre religia ei. De ce nu a devenit mamă până la 37 de ani? „Mi-ar fi plăcut foarte mult”

Cu toate acestea, Denise Rifai i-a încurajat întotdeauna, iar prezentatoarea susține că, prin intermediul emisiunii sale, oamenii au ocazia să lămurească tot ce s-a scris în presă despre ei, bun sau rău.

„Formatul este foarte strict și vine în ajutorul invitatului. Toți invitații mei au înțeles că este în favoarea lor să lămurească tot ce este scris despre ei. Dai un Google în online și vezi tot felul de chestiuni adevărate sau nu.

În secunda în care oamenii te știu, dar nu te cunosc, vii la mine, automat îți spui adevărul tău. Și dincolo că spui ce vrei, omul de acasă te simte că ești autentic sau că minți, sau că ai emoție, sau îți simte punctul slab”, a spus Denise Rifai, acum ceva timp, pentru fanatik.ro

Nu a fost refuzată prea des!

Denise a mai povestit, în cadrul aceluiași interviu, că nu a fost prea des refuzată atunci le-a propus oamenilor să vină în emisiunea sa. Cu toate acestea, acolo unde totuși a primit un refuz, probabil a fost din teama personajului respectiv de a-și pune întreaga viață în fața telespectatorilor, cu bune și cu rele.

„Eu sunt un jurnalist foarte corect. Întotdeauna așa am fost. Nu mi-a fost greu să conving. Adică… nu conving. Sun și invit. Și nu prea am fost refuzată. 

În platou sunt tensiuni foarte mari pentru că acolo este o emoție uriașă, în primul rând. Oricât de mult ai anticipa sau te-ai gândi la ce aș putea eu să întreb, automat se creează acolo o tensiune”, a mai spus Denise Rifai, pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
index (31) jpg
image png
netflix pixabay jpg
Banner Dan Alexa
image png
carmen tanase colaj instagram jpg
bianca si robert de la insula iubirii 2 jpg
x factor foto antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net