Întâlnire de gradul 0 între Denise Rifai și „Denise Pilafai”: „Nu ne-am luat la bătaie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Întâlnire de zile mari la Gala Premiilor Radar de Media! Denise Rifai a dat nas în nas cu nimeni alta decât „Denise Pilafai”, „tiza” sa de la „Cronica Cârcotașilor”! Au ieșit, oare, scântei între cele două când s-au văzut? Click! a fost de față la prima întâlnire a „divelor”.

Denise Rifai și actrița Gabriela Marin, în rol de „Denise Pilafai”
Denise Rifai și actrița Gabriela Marin, în rol de „Denise Pilafai”

Denise Rifai a avut marea surpriză să dea ochii cu nimeni alta decât „Denise Pilafai”, la Premiile Radar de Media. Prezentatoarea de la Kanal D este parodiată cu mare succes, sub pseudonimul „Denise Pilafai”, la „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, de către talentata actriță Gabriela Marin.

Densie Rifai era însoțită de PR-ul postului Kanal D, iar Gabriela Marin era și ea cu șeful Șerban Huidu lângă ea.

Denise Rifai: ”Nu sunt chiar atât de Pilafai!”

Multă lume s-ar fi așteptat ca între cele două să se iște dacă nu un tsunami, cel puțin ceva scântei. Nu a fost nici pe departe așa! Șeful de la „Cronicuță”, Șerban Huidu, a făcut oficierile între Denise Rifai și Gabriela Marin. Cele două și-au adresat cuvinte de amabilitate, că, deh!, erau în public și chiar își zâmbeau.

Gabriela Marin, alias „Densie Pilafai”, ne-a povestit cum a decurs prima ei întâlnire cu personajul pe care-l parodiază, în carne și oase!

Șerban Huidu, invitat de Densie Rifai la emisiune!

A fost prima noastră întâlnire. Șerban a ținut să mă ducă să mă prezinte lui Denise. A fost drăguța, am asteptat să dea interviu lung, până să vorbim. A fost foarte simpatică, cel puțin nu era supărată pe mine! A zis că a înțeles că asta e meseria, are simțul umorului!

Nu ne-am împrietenit pe Instagram, încă. Practic, nu părea supăra! L-a invitat pe Șerban la emisiunea ei! Eu, una, sunt fan al emisiunii ei, mă uit tot timpul pentru că trebuie să fac personajul cât se poate de bine. S-ar putea ca, în viitor, să merg și eu la ea în emisiune.

Cert este că nu ne-am luat la bătaie! A zis, în schimb, ceva de genul: «Denise Rifai nu este chiar așa de Pilafai!»” , ne-a povestit Gabriela Marin, adică „Denise Pilafai”, de la Cronica Cârcotașilor.

„Nu sunt tensiuni în platou!”

Denise Rifai a dovedit, deci, că are și simțul umorului când vine vorba să fie parodiată, căci s-a comportat exemplar la întâlnirea cu „tiza” sa de la „Cronica Cârcotașilor”!

Eu îmi iubesc foarte mult meseria și mândria mea a fost să ridic o emisiune. Am făcut-o din toată inima mea. De foarte multe ori se întâmplă să muncești fără să ai succes. În cazul de față, Dumnezeu a fost foarte bun cu mine.

Durează mult să concepem acele 40 de întrebări. Lucrăm la o ediție suficient de mult timp. Am o echipă în spate de mai multe fete, sunt multe minți, de diferite vârste și lucrăm cam trei patru-săptămâni la o ediție.

Nu sunt tensiuni în platou când apare întrebarea roșie, există o energie aparte, există o chimie care se creează între mine și fiecare invitat”, ne-a declarat Denise Rifai, la Gala Premiilor Radar de Media.

În vârstă de 37 de ani, Denise Rifai reușește să se mențină într-o formă de zile mari. La Gala Premiilor Radar de Media, prezentatoarea de la Kanal D a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă care-i punea în evidență trupul perfect și silueta de manechin, am putea spune.

Nu sunt secrete pentru a arăta așa! Vorbim de o alimentație sănătoasă, ecuația este întotdeauna foarte, foarte simplă doar că noi refuzăm să vedem adevărul în față și căutăm secrete. Nu sunt! Cel mai important este cum ne hrănim”, a mai spus Denise, pentru Click!

Gabriela Marin, interpreta lui Denise Pilafai de la Cronica Cârcotașilor Sursa: Instagram
Gabriela Marin, interpreta lui Denise Pilafai de la Cronica Cârcotașilor Sursa: Instagram

Cine e Gabriela Marin?

Gabriela Marin, actrița care le dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai, la "Cronica Cârcotașilor" este născută pe în 1987, la Bucureşti. Gabriela a absolvit în anul 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii Spiru Haret, la specializarea Artele spectaculului (Actorie).

Printre pasiunile ei se numără şi dansul, căci a practicat dansului sportiv de performanţă de la vârsta de 8 ani. În timpul facultăţii, Gabi a mai studiat dansuri „de caracter” (irlandez, menuet, pavană, tarantelă), dar şi dansul clasic, baletul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Sergiu Costache
Banner Romanița Iovan
image jpeg
banner augustin viziru png
regretul cu care a murit delia budeanu logo logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net