Întâlnire de gradul 0 între Denise Rifai și „Denise Pilafai”: „Nu ne-am luat la bătaie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Întâlnire de zile mari la Gala Premiilor Radar de Media! Denise Rifai a dat nas în nas cu nimeni alta decât „Denise Pilafai”, „tiza” sa de la „Cronica Cârcotașilor”! Au ieșit, oare, scântei între cele două când s-au văzut? Click! a fost de față la prima întâlnire a „divelor”.

Denise Rifai și actrița Gabriela Marin, în rol de „Denise Pilafai”
Denise Rifai și actrița Gabriela Marin, în rol de „Denise Pilafai”

Denise Rifai a avut marea surpriză să dea ochii cu nimeni alta decât „Denise Pilafai”, la Premiile Radar de Media. Prezentatoarea de la Kanal D este parodiată cu mare succes, sub pseudonimul „Denise Pilafai”, la „Cronica Cârcotașilor”, de la Prima TV, de către talentata actriță Gabriela Marin.

Densie Rifai era însoțită de PR-ul postului Kanal D, iar Gabriela Marin era și ea cu șeful Șerban Huidu lângă ea.

Denise Rifai: ”Nu sunt chiar atât de Pilafai!”

Multă lume s-ar fi așteptat ca între cele două să se iște dacă nu un tsunami, cel puțin ceva scântei. Nu a fost nici pe departe așa! Șeful de la „Cronicuță”, Șerban Huidu, a făcut oficierile între Denise Rifai și Gabriela Marin. Cele două și-au adresat cuvinte de amabilitate, că, deh!, erau în public și chiar își zâmbeau.

Gabriela Marin, alias „Densie Pilafai”, ne-a povestit cum a decurs prima ei întâlnire cu personajul pe care-l parodiază, în carne și oase!

Șerban Huidu, invitat de Densie Rifai la emisiune!

A fost prima noastră întâlnire. Șerban a ținut să mă ducă să mă prezinte lui Denise. A fost drăguța, am asteptat să dea interviu lung, până să vorbim. A fost foarte simpatică, cel puțin nu era supărată pe mine! A zis că a înțeles că asta e meseria, are simțul umorului!

Nu ne-am împrietenit pe Instagram, încă. Practic, nu părea supăra! L-a invitat pe Șerban la emisiunea ei! Eu, una, sunt fan al emisiunii ei, mă uit tot timpul pentru că trebuie să fac personajul cât se poate de bine. S-ar putea ca, în viitor, să merg și eu la ea în emisiune.

Cert este că nu ne-am luat la bătaie! A zis, în schimb, ceva de genul: «Denise Rifai nu este chiar așa de Pilafai!»” , ne-a povestit Gabriela Marin, adică „Denise Pilafai”, de la Cronica Cârcotașilor.

„Nu sunt tensiuni în platou!”

Denise Rifai a dovedit, deci, că are și simțul umorului când vine vorba să fie parodiată, căci s-a comportat exemplar la întâlnirea cu „tiza” sa de la „Cronica Cârcotașilor”!

Eu îmi iubesc foarte mult meseria și mândria mea a fost să ridic o emisiune. Am făcut-o din toată inima mea. De foarte multe ori se întâmplă să muncești fără să ai succes. În cazul de față, Dumnezeu a fost foarte bun cu mine.

Durează mult să concepem acele 40 de întrebări. Lucrăm la o ediție suficient de mult timp. Am o echipă în spate de mai multe fete, sunt multe minți, de diferite vârste și lucrăm cam trei patru-săptămâni la o ediție.

Nu sunt tensiuni în platou când apare întrebarea roșie, există o energie aparte, există o chimie care se creează între mine și fiecare invitat”, ne-a declarat Denise Rifai, la Gala Premiilor Radar de Media.

În vârstă de 37 de ani, Denise Rifai reușește să se mențină într-o formă de zile mari. La Gala Premiilor Radar de Media, prezentatoarea de la Kanal D a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, lungă, elegantă care-i punea în evidență trupul perfect și silueta de manechin, am putea spune.

Nu sunt secrete pentru a arăta așa! Vorbim de o alimentație sănătoasă, ecuația este întotdeauna foarte, foarte simplă doar că noi refuzăm să vedem adevărul în față și căutăm secrete. Nu sunt! Cel mai important este cum ne hrănim”, a mai spus Denise, pentru Click!

Gabriela Marin, interpreta lui Denise Pilafai de la Cronica Cârcotașilor Sursa: Instagram
Gabriela Marin, interpreta lui Denise Pilafai de la Cronica Cârcotașilor Sursa: Instagram

Cine e Gabriela Marin?

Gabriela Marin, actrița care le dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai, la "Cronica Cârcotașilor" este născută pe în 1987, la Bucureşti. Gabriela a absolvit în anul 2009 Facultatea de Teatru a Universităţii Spiru Haret, la specializarea Artele spectaculului (Actorie).

Printre pasiunile ei se numără şi dansul, căci a practicat dansului sportiv de performanţă de la vârsta de 8 ani. În timpul facultăţii, Gabi a mai studiat dansuri „de caracter” (irlandez, menuet, pavană, tarantelă), dar şi dansul clasic, baletul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!