Fetele de la „Cronică", îndrăgostite până peste cap! Gabriela Marin s-a logodit cu un alpinist

Fetele din echipa de la „Cronica Cârcotaşilor” au, se pare, o perioadă foarte bună pe plan sentimental. Actriţa Gabriela Marin (35 de ani), care parodiază personajele mondene ale momentului în cadrul show-ului de la Prima TV, a venit şi ea cu veşti despre relaţia pe care o are: s-a logodit cu iubitul ei, alpinistul Radu Turtă.

Gabriela Marin a fost cerută în căsătorie
Gabriela Marin a fost cerută în căsătorie

„Radu este alpinistul care a escaladat nu doar munţii, ci şi dragostea mea. Pot să spun că pentru mine este greu la altitudini foarte mari, dar cu el am avut curajul să urc şi la 6.400 de metri altitudine”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Gabriela Marin.

Citește și: Ioana Petric are o relație la distanță 

De cealaltă parte, şi Radu consideră că iubita lui e cea mai grozavă, pentru că el nu ar fi în stare să facă ce face ea, adică parodii. Cu toate acestea, Radu a jucat într-un promo al emisiunii. 

Gabriela Marin a primit deja inelul de logodnă 

Gabriela Marin a primit inelul de logodnă din partea alpinistului, însă nu se grăbește să ajungă la altar. „Suntem de un an şi ceva împreună, am primit deja inelul de logodnă. Încă nu am planificat nimic, dar în toamnă vrem să mergem să ne oficializăm relaţia la starea civilă”, ne-a povestit Gabriela Marin. 

Nici Ioana Petric nu o duce rău deloc! Frumoasa prezentatoare, prezentă la lansarea grilei de toamnă a canalului Prima TV, ne-a povestit că vara care a trecut a fost una plină de adrenalină pentru ea. A vizitat locuri superbe din România și din străinătate și și-a creat amintiri prețioase alături de prietenii buni și de iubit.

Vezi și: Un nou cârcotaș se alătură emisiunii de la Prima Tv

Ioana iubește de aproximativ doi ani, însă trăiește o poveste de dragoste la distanță, întrucât bărbatul care îi face viața mai frumoasă nu locuiește în Bucuești, ci în Cluj-Napoca. Distanța nu pare să fie un impediment în calea dragostei lor, care depășește orice obstacole și distanță!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net