Un nou cârcotaș se alătura „Cronicii"! Cine este noul coleg al lui Dezbrăcatu'

Miercuri, 14 septembrie, a fost zi de mare bucurie, atât pentru realizatorii, cât şi pentru publicul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”. Îndrăgitul show TV s-a întors din vacanţă, tot la Prima TV.

image
Dezbrăcatu' și ai săi anunță noutățile noului sezon. FOTO: PRIMA TV

„Am revenit în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Avem un nou coleg, Bogdan Nicolai, cu care mă ştiu încă din vremea PRO FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi”, spune Şerban Huidu, producătorul emisiunii.

„Anul asta Cronica a ajuns la sezonul cu numărul 46. Cât despre vacanţă, am fost două zile la mare şi două weekenduri la Gorgota, unde am muncit”, spune Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu.

image
Bogdan Nicolai. FOTO: PRIMA TV

În schimb, colega sa de prezentare, Ioana Petric, a avut o vacanţă grozavă: „A fost o vară WOW! Am «vânat» plajă, soare, ocean, surf, relaxare, distracţie şi amintiri cât pentru o viaţă. Nu cred că am stat două zile legate pe acasă, prin urmare, recunosc, nu am pornit televizorul. Dar mă bazez pe cârcotaşii noştri de încredere, care nu ne-au lăsat la greu nici de dată asta şi au trimis balbe şi sesizări”.

Cine este Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai a fost prezentatorul morning show-ului „Los Bandidos cu Nicolai și Craioveanu de la Smart FM”, scriitorul bestseller-ului „#LoveIsFun, Iubirea și sexul în același pat” și MC pentru evenimente corporate.

Absolvent de Jurnalism în cadrul Universității București, a fost scenarist al show-ului „Vocea României", directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România („Alarma”) şi realizator de emisiuni la Europa FM („Clubul de seară"). A publicat editoriale, reportaje şi texte umoristice în „A list Magazine by Andreea Esca", „ProMotor", „The ONE", „Aud Voci" și „Times New Roman".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Xi Jinping FOTO EPA EFE jpg
iPhone 14 FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu