Un nou cârcotaș se alătura „Cronicii"! Cine este noul coleg al lui Dezbrăcatu'

Ultima actualizare:

Miercuri, 14 septembrie, a fost zi de mare bucurie, atât pentru realizatorii, cât şi pentru publicul emisiunii „Cronica Cârcotaşilor”. Îndrăgitul show TV s-a întors din vacanţă, tot la Prima TV.

Dezbrăcatu' și ai săi anunță noutățile noului sezon. FOTO: PRIMA TV
Dezbrăcatu' și ai săi anunță noutățile noului sezon. FOTO: PRIMA TV

„Am revenit în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Avem un nou coleg, Bogdan Nicolai, cu care mă ştiu încă din vremea PRO FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi”, spune Şerban Huidu, producătorul emisiunii.

„Anul asta Cronica a ajuns la sezonul cu numărul 46. Cât despre vacanţă, am fost două zile la mare şi două weekenduri la Gorgota, unde am muncit”, spune Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu.

Bogdan Nicolai. FOTO: PRIMA TV
Bogdan Nicolai. FOTO: PRIMA TV

În schimb, colega sa de prezentare, Ioana Petric, a avut o vacanţă grozavă: „A fost o vară WOW! Am «vânat» plajă, soare, ocean, surf, relaxare, distracţie şi amintiri cât pentru o viaţă. Nu cred că am stat două zile legate pe acasă, prin urmare, recunosc, nu am pornit televizorul. Dar mă bazez pe cârcotaşii noştri de încredere, care nu ne-au lăsat la greu nici de dată asta şi au trimis balbe şi sesizări”.

Cine este Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai a fost prezentatorul morning show-ului „Los Bandidos cu Nicolai și Craioveanu de la Smart FM”, scriitorul bestseller-ului „#LoveIsFun, Iubirea și sexul în același pat” și MC pentru evenimente corporate.

Absolvent de Jurnalism în cadrul Universității București, a fost scenarist al show-ului „Vocea României", directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România („Alarma”) şi realizator de emisiuni la Europa FM („Clubul de seară"). A publicat editoriale, reportaje şi texte umoristice în „A list Magazine by Andreea Esca", „ProMotor", „The ONE", „Aud Voci" și „Times New Roman".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 38 22 jpeg
WhatsApp Image 2024 02 23 at 19 02 40 jpeg
Cea de-a treia ediție „Românii au talent” din acest an e plină de culoare cu Urban Verbunk
image png
netflix jpg
banner jean de la craiova png
banner sanziana buruiană png
banner laurette ion tiriac png
image
actualitate.net
image
actualitate.net