EXCLUSIV Gabriela Marin, de la Cronica Cârcotașilor, și-a cunoscut iubitul în creierii munților. Detalii despre povestea ca-n filme

S-au văzut, s-au plăcut și au rămas împreună. O întâmplare i-a făcut să se întâlnească și de atunci sunt nedespărțiți. Gabriela Marin, actrița care le dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai, la "Cronica Cârcotașilor", și-a cunoscut iubitul în creierii munților. Radu renunțase la corporație și se retrăsese într-o cabană din pădure.

Gabriela și Radu, poveste de dragoste ca-n filme
Gabriela și Radu, poveste de dragoste ca-n filme

Click! Cum v-ați cunoscut?

Gabriela Marin: Anul trecut am fost prin țară cu “Hei, România!”, un proiect care viza locurile frumoase de la noi, mai puțin cunoscute. Printre ele este și “Cabana Mosh Radu”, din apropierea stațiunii Sângeorz-Băi. Acolo s-a stricat mașina și a trebuit să prelungim șederea cu încă 3 zile. Soarta (râde). Atunci l-am cunoscut pe “Moș Radu”. 

Ce are Radu special? Cu ce te-a convins?

Radu este un bărbat adevărat: curajos, demn, loial, genul de bărbat pe care îl găsești destul de greu în zilele noastre. A construit o casă și un drum de acces de la 0 cu propriile mâini. Și-a schimbat traiectoria în viață la 180 de grade, renunțând la bussiness-urile pe care le conducea în Bacău și trecând la expediții pe munte extrem de riscante, de unde s-a întors cu bine și cu echipa întreagă de fiecare dată. Până acum a cucerit vârfurile: Aconcagua (Argentina), Kilimanjaro (Tanzania), Ojos del Salado (Chile), Elbrus (Rusia), Mont Blanc (Franța și Italia), Island Peak (Nepal). Face totul cu pasiune iar eu sunt ultimul vârf pe care l-a cucerit definitiv. 

Ce crezi că apreciază cel mai tare la ține?

Faptul că sunt o simpatică. Râdem și ne distrăm foarte bine împreună. El mai zice că sunt și frumușică și eu zic că sunt și foarte deșteaptă (râde). 

Pare, din pagina ta de Instagram, că v-ați găsit și sunteți de nedespărțit. Cât timp petreceți împreună?

Da. Încercăm să nu avem o relație la distanță. La început, ne vedeam destul de rar, programul meu fiind destul de încarcat în timpul sezonului. Filmam concomitent pentru emisiunea “Hai cu fetele” și “Cronica Cârcotașilor”, iar el era în nordul țării, la cabană, ocupat cu expediții montane. După 2-3 luni, relația se stingea, așa că am hotărât să fim cât mai mult împreună. Acum călătorim destul de mult și stăm cât se poate de mult împreună. Ne simțim minunat. 

Radu a lăsat tot și a pornit o afacere. Te implici și tu?

Radu s-a desprins de viață tumultuoasă din oraș acum 7 ani și s-a mutat în Munții Rodnei, lângă Sângeorz-Băi, unde și-a construit o casă tradițională. Aici, Radu primește turiști și îi ghidează pe munte. În acest sens nu am cum să îl ajut. Dar când ajung la cabană, mă bucur de liniștea și pitorescul zonei, după cum puteți vedea și pe story-urile mele.

Cum v-ați surprins în luna îndrăgostiților?

De Ziua Îndrăgostiților nu am fost împreună, Radu fiind plecat în Argentina. Dar am sărbătorit după două zile când s-a întors cu flori și mici surprize. 

Ce e cel mai important într-un cuplu?

Cred că sunt importante iubirea și respectul, să trăiești și să te bucuri de fiecare zi, alături de partener. 

Ce personaje mai interpretezi în acest sezon nou de Cronică?

În primul rând, Denise Pilafai va fi la datorie și în sezonul cu numărul 45 al Cronicii, care începe vineri, 4 martie. Am pregătit niște interviuri pe cinste. Diana Șosoacă este pregătită și ea de “show”. În rest, voi interpreta diverse roluri în funcție de ce se întâmplă în săptămâna respectivă. Abia aștept! Mi-am încărcat bateriile, așa că voi reveni în forță.  Ne vedem de vineri la 20.00, la Prima TV!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net