Ioana Petric: «Mi se citeşte pe faţă când mă abţin de la cârcotit»

Ultima actualizare:
Ioana Petric prezintă emisiunea-pamflet „Cronica Cârcotașilor”

Cârcoteşte mereu cu drag, dar nu se supără nici atunci când e ţinta cârcotelilor... făcute cu bun gust. Este vorba despre Ioana Petric.

La aniversarea a 22 de ani de existenţă de “Cronica Cârcotaşilor” pe micile ecrane şi la debutul sezonului cu numărul 45, Ioana ne-a acordat un interviu care ne oferă posibilitatea s-o cunoaştem mai bine.

A început un nou sezon de “Cronică”. Al câtelea? Am pierdut numărul...

Da, la cât sunt de multe ai crede că nu le mai numărăm. Dar nu e chiar aşa... Începe sezonul cu numărul 45, ceea ce înseamnă 22 de ani fără întrerupere pe micile ecrane.

Ce aţi pregătit nou?

Am ascultat cerinţele telespectatorilor, dar şi ale oamenilor din online, şi am readus “Binterviul”, o rubrică foarte îndrăgită de toată lumea, în care diverse vedete vor fi puse faţă în faţă. În rest, “Cronica” rămâne aceeaşi.

Ce-ţi place cel mai mult la job-ul tău şi la viaţa ta din prezent?

Cu siguranţă, atmosfera din echipă. Cred că este important să mergi la muncă cu drag şi cu zâmbetul pe buze. Cât despre viaţa mea, îmi place că sunt într-o perioadă în care se întâmplă lucruri. Am o voinţă puternică şi construiesc cărămidă cu cărămidă ca să ajung exact unde îmi doresc, pe toate planurile. 

Ioana Petric: «Suntem de 22 de ani pe micile ecrane»

Ioana Petric a povestit pentru noua ediție a revistei Click! TV cu ce se ocupă în afară de job-ul din televiziune

Cum te simţi după atâţia ani de cârcotit? Ai rămas cu obiceiul acesta şi în viaţă de zi cu zi?

Am rămas mai degrabă cu un obicei “nociv” de a-mi da ochii peste cap. Chiar şi atunci când mă abţin de la cârcotit, mi se citeşte pe faţă. În viaţa de zi cu zi, chiar dacă de regulă sunt destul de liniştită, există şi momente în care probabil sunt mai vocală decât la televizor. Gluma e glumă, şi e ceva la ordinea zilei, dar când treaba devine serioasă sunt o fire destul de tranşantă. Am curajul să spun ce gândesc şi să îmi susţin ideile, iar dacă simt că asta deranjează, faza cu ochii funcţionează. Prietenii mei spun că sunt mai simpatică decât la televizor, deci e de bine. E armonie în viaţa mea şi asta e tot ce contează. 

Dar cum reacţionezi atunci când eşti tu ţinta cârcotelilor?

Îndrăzneşte cineva să cârcotească despre mine? Glumesc. Dacă e distractiv şi e o horă în care vreau să intru, duc cârcoteala mai departe. La capitolul autoironie stau bine. Dacă e vorba însă de-spre bârfe şi răutăţi gratuite, atunci am toleranţă zero. 

Dacă ar trebui să renunţi la televiziune, ce ai face? Ai un plan B pentru viaţă?

Aşa cum ziceam, sunt într-o perioadă în care se întâmplă lucruri. Nu doar că am planul B, am şi C, şi D. De curând am început să lucrez şi într-un alt domeniu, la fel de creativ şi cu multe provocări, care am descoperit că mă pasionează, şi anume Digital Marketing. Sunt la început, dar învăţ repede: strategie, copywriting, design - cu asta îmi ocup tot timpul în ultima perioadă şi sunt foarte entuziasmată. Despre celelalte o să spun mai multe pe măsură ce o să se materializeze. 

Apropo de plan de viaţă: care este cel mai arzător vis pe care îl ai în minte şi în suflet pentru viaţa ta?

În primul şi în primul rând îmi doresc din suflet ca toate nenorocirile astea din jurul nostru să se termine odată. Să revenim la o normalitate în care să nu ne mai fie frică să visăm la viitor şi să ne facem planuri. La ora actuală am trei proiecte mari şi late puse pe foaie, aşa că îmi doresc să am sănătatea, liniştea şi resursele necesare să le pun în practică. Şi iubire care să mă susţină în toate.

Ştiu că eşti foarte pasionată de călătorii şi de surf. Ai mai avut timp pentru asta?

Anul trecut nu prea, pentru că am muncit non-stop, iar anul ăsta am ales să îmi concentrez energia în alte direcţii. Am dat placa de surf pe cea de snowboard pentru o perioadă şi fug la munte cu orice ocazie. Dar la vară am planuri mari. Trebuie neapărat să ajung la surf pentru că acolo mă deconectez sută la sută. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net