«Cârcotaşa» Ioana Petric trăieşte o poveste de iubire la distanţă! Cine este norocosul care a cucerit-o

Marţi seară, pe 27 septembrie, a fost mare petrecere în familia postului Prima TV, care a lansat noua grilă de programe. Cu această ocazie, reporterii Click! s-au întâlnit şi cu cei din echipa de la „Cronica Cârcotaşilor” şi vă aduc cele mai noi vești! Ioana Petric are o noutate la care nimeni nu s-ar fi așteptat! 

Ioana are o relație la distanță de aproximativ doi ani
Ioana are o relație la distanță de aproximativ doi ani

Prezentatoarea emisiunii, Ioana Petric (31 de ani), ne-a povestit cum a petrecut vacanța de vară și a declarat, în exclusivitate pentru Click!, faptul că trăiește o poveste de dragoste la distanță!

Vezi și: Interviu cu Ioana Petric

„După o vacanţă lungă şi frumoasă am început filmările. M-am plimbat, am fost în Cipru, în Grecia, apoi în Portugalia, după care iarăşi în Grecia, pe urmă prin ţară pe la noi, am avut un proiect. Toată vacanţa am petrecut şi cu gaşca de prieteni, şi cu iubitul meu, cu prietenele cu care fac surf. Cu iubitul meu, care e din Cluj-Napoca, sunt deja de doi ani. Momentan nu avem planuri de nuntă, de copii, faza e că avem o relaţie la distanţă, nu locuim în acelaşi oraş, încă încercăm să funcţionăm aşa. Ne ştim de când eram mici, din clasa a V-a”, ne-a povestit Ioana Petric.

Citește și: Ioana Petric a avut o zi de naștere de neuitat 

Bogdan Nicolai s-a alăturat echipei de la Prima TV

Ioana Petric are un nou coleg la „Cronica Cârcotașilor", în persoana lui Bogdan Nicolai. 

Bogdan Nicolai a fost prezentatorul morning show-ului „Los Bandidos cu Nicolai și Craioveanu de la Smart FM”, scriitorul bestseller-ului „#LoveIsFun, Iubirea și sexul în același pat” și MC pentru evenimente corporate.

Absolvent de Jurnalism în cadrul Universității București, a fost scenarist al show-ului „Vocea României", directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România („Alarma”) şi realizator de emisiuni la Europa FM („Clubul de seară"). A publicat editoriale, reportaje şi texte umoristice în „A list Magazine by Andreea Esca", „ProMotor", „The ONE", „Aud Voci" și „Times New Roman".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net