Denise Rifai, confesiuni despre religia ei. De ce nu a devenit mamă până la 37 de ani? „Mi-ar fi plăcut foarte mult”

Denise Rifai, una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară a făcut confesiuni despre religia ei în timpul emisiunii “În Oglindă”, realizată de Mihai Ghiță. Totodată, vedeta în vârstă de 37 de ani a dezvăluit și motivul pentru care nu a avut vreun copil până acum. 

Denise Rifai, confesiuni inedite
Denise Rifai, confesiuni inedite

E cunoscut faptul că Denise Rifai a luat căsnicia părinților ei drept model. Pentru aceștia, lucrurile n-au fost însă ușoare în timpul regimului Ceaușescu. Tatăl vedetei este de origine arabă și este din Iordania, în timp ce mama este româncă. Din acest motiv, căsătoria s-a lovit de complicații.

„Pentru că vorbim de regimul Ceaușescu, nu aveau voie să se căsătorească de regulă româncele cu cetățeni arabi. Aveau permisiune, urmau să primească acest document pe care se puteau căsători dacă apărea un copil. (...)

O fată dintr-o lume arabă devine liberă pentru că se naște pe pământ european. E foarte greu să te naști într-o familie mixtă, unde amândoi sunt puri. El, un arab pur și bărbat pur, și ea, o femeie pură și o creștină pură. (...)Eu sunt o femeie arabă într-o lume creștină, într-o lume liberă”, a precizat Denise Rifai într-un teaser pentru emisiunea “În Oglindă”.

Totodată, vedeta de la Kanal D a vorbit despre faptul că avea o serie de interdicții din cauza religiei atunci când era mică. „Nu aveam voie la petreceri, în vacanțe cu copiii, cu colegii. Nu aveam voie”, a precizat bruneta.

De ce nu are niciun copil Denise Rifai?: 

Vedeta a mai explicat în timpul emisiunii moderate de Mihai Ghiță că tatăl ei nu a avut așteptările „clasice” de la ea. 

„Nu a avut așteptările clasice de la mine: să fac mâncare și să-i fac lui cafea. Femeia este complementară bărbatului, nu vine în bătaie cu el. Câteodată mă simt ciudat că tata nu mă lasă să-i fac eu lui, deși pentru mine e o onoare să-l servesc”, a povestit Denise Rifai.

În plus, prezentatoarea de la Kanal D a precizat că tatăl ei i-a spus să-și aleagă „un băiat bun”. „E tata, e gelos așa, e posesiv. Îi place că nu trebuie să se confrunte cu vreun el”, a menționat Denise Rifai, care a dezvăluit că nu i-a prezentat până acum niciun bărbat tatălui său. În plus, vedeta a explicat de ce nu a devenit mămică până în acest punct al vieții sale..

„Eu am 37 de ani și nu am copil încă. Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil, dar când să-l am, când să-l fi crescut în anii aștia când eu n-am făcut decât să muncesc”, a mărturisit Denise Rifai.

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, a devenit o figură reprezentativă pe micul ecran din România. Denise Rifai are în spate și o carieră de succes în jurnalism. Provenită din mamă româncă și tată iordanian, Denise Rifai a avut parte de o educație specială și are o relație apropiată cu cei doi părinți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
cub bianca dragusanu png
FotoJet (4) jpg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
infidelitate 0 jpeg
cub rona hartner png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
foto1 fratiiB jpg
remus iosub ramore iumor 3 jpg
kevin mccallister jpg
cub emma corrin png
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg