Denise Rifai, decolteu abisal. A purtat o rochie crăpată și în față, și în spate

Denise Rifai, 37 de ani, a atras toate privirile, când a participat la un eveniment monden. Vedeta Kanal D s-a afișat cu un dublu decolteu, mai mult decât generos.

Denise a purtat o ținută inspirată din perioada interbelică

Denise Rifai a purtat o elegantă rochie lungă, de culoare neagră, cu un dublu decolteu, abisal de-a dreptul, și în față și în spate, care i-a pus în valoare corpul armonios. Rochia părea inspirată din ținutele de cabaret interbelic.

De fapt, rochia purtată de Denise Rifai este o creație semnată Eli Lăslean, gazda evenimentului, unde vedeta Kanal D a și defilat pe podium, devenind atracția serii. Creatoarea Eli Lăslean a aniversat, weeknd-ul trecut, în cadrul unui show grandios, 30 de ani de succes pe scena modei românești.

Cum întreg conceptul evenimentului a gravitat în jurul cifrei 30, tot atâtea modele au urcat pe podium și au purtat rochii create de-a lungul carierei de Eli Laslean.

Arădeanca Eli Lăslean este un nume de referință pe scena modei din România. Pe lângă un fashion show cu piese „best off” din colecțiile cunoscutei creatoare de modă, invitații au urmărit și momente cheie din istoria de trei decenii a casei de modă, condusă de vestita creatoare.

Chiar dacă e prezentă la multe evenimente mondene, Denise Rifai nu se afișează la brațul cuiva. Vedeta s-a întreținut la un alt eveniment cu Dan Bittman, care îi este bun prieten și care chiar i-a dăruit un inel, atunci când a fost invitat în emisiunea prezentatoarei de la Kanal D, aducând aminte de celebra piesă a trupei Holograf.

„Încă nu am găsit jumătatea, dar sunt o grămadă de sentimente pe care le trăiesc, sunt frumoase și mă bucur de ele. Întotdeauna a fost câte un bărbat… ”Jumătate” va fi cu stare civilă. Până atunci, sunt sentimente frumoase”, a declarat Denise Rifai, pentru Fanatik.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net