Denise Rifai, dezvăluiri bombă despre viața amoroasă și bărbații care o fascinează: «Sunt îndrăgostită»

Ultima actualizare:

Denise Rifai, frumoasa prezentatoare de la Kanal D, este una dintre cele mai intrigante prezențe feminine din showbiz, iar acest aspect se datorează faptului că nu se cunoaște aproape nimic despre viața ei sentimentală. Iată că vedeta a făcut în sfârșit câteva dezvăluiri despre bărbații care i-au stârnit interesul, menite să pună fanii pe jar.

Denise Rifai, dezvăluiri bombă despre viața amoroasă și bărbații din viața ei
Denise Rifai, dezvăluiri bombă despre viața amoroasă și bărbații din viața ei

Denise Rifai este o femeie de succes, independentă și, nu în ultimul rând, misterioasă, așa cum îi stă bine oricărei dive fatale. Prezentatoarea care dezbracă vedetele de secrete, în cadrului show-ului de pe Kanal D, a oferit la rândul ei câteva detalii total neașteptate despre viața amoroasă.

Citește și: S-au cuplat la ceas de seară? Denise Rifai și Dan Bittman au plecat împreună de la un eveniment monden!

Vedeta TV a mărturisit că, deși nu și-a găsit un soț, întotdeauna a existat câte un iubit misterios în viața ei, care să îi aducă zâmbetul pe buze și să-i stârnească interesul. Aceasta a dat de înțeles că are o relație cu cineva, dar că îl va prezenta oficial ca fiind iubitul ei, doar pe acela alături de care va face nunta. 

«Încă nu am găsit jumătatea, dar sunt o grămadă de sentimente pe care le trăiesc, sunt frumoase și mă bucur de ele. Întotdeauna a fost câte un bărbat… ”Jumătate” va fi cu stare civilă. Până atunci, sunt sentimente frumoase.», a declarat Denise Rifai, pentru Fanatik.ro

Pentru a agita puțin spiritele, Denise Rifai a mai făcut o declarație interesantă, ce poate lăsa loc de interpretare. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că melodia pe care o fredonează cel mai des în ultima vreme este «Sunt îndrăgostită» a lui Carmen de la Sălciua. Oare Denise Rifai vrea să transmită un mesaj ascuns că are intenții serioase în privința unui anumit bărbat din viața ei? 

 “Sunt femeie îndrăgostită” – Carmen de la Salciua. Este ultima bombă apărută. Mie îmi place foarte mult muzică, oricare ar fi ea. Ascult toate tipurile de muzică. În playlistul meu acum a apărut această melodie foarte drăguță a lui Carmen de la Sălciua. Îmi place foarte mult că înainte de emisie să-mi curăț spiritul cumva și ascult muzică.", a mai adăugat Denise Rifai pentru sursa menționată anterior. 

Denise Rifai și Dan Bittman au fost nedezlipiți la un eveniment monden

Denise Rifai a fost recent văzută de către paparazzii Click! în compania lui Dan Bittman, în cadrul unui eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Solistul de la Holograf părea absolut fascinat de prezentatoarea de la Kanal D, cei doi comportându-se, de-a lungul serii, și cum ar fi destul de apropiați. Denise Rifai și Dan Bittman au conversat, au râs și ieșit de câteva ori din locație pentru a sta câteva minute mai departe de ochii curioșilor. 

Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai la emisiunea «40 de întebări», iar anterior difuzării acestei ediții, cele două vedete au fost în platoul de la Teo Show!, unde frumoasa brunetă a avut numai cuvinte de apreciere la adresa artistului.

  „Este o emisiune foarte specială. E cel mai fain dintre toți invitații pe care i-am avut până acum. E un bărbat care pe cât de cuceritor e, pe atât de sensibil este. A plâns, chiar, la un moment dat. E un interviu cu care mă laud”, spunea, în 2020, Denise Rifai.  

Denise Rifai, 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezențe de la TV. Înainte de a fi gazda show-ului de succes «40 de întrebări cu Denise Rifai», vedeta modera dezbaterile dintre politicieni la postul Realitatea TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net