Locul de vacanță unde a fugit Denise Rifai! Care e „marea iubire” a prezentatoarei TV

Ultima actualizare:

Denise Rifai se bucură de viață din plin! Vedeeta și-a petrecut vacanța într-un loc de vis. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”  a vizitat o țară pe care, după cum spune chiar ea, o iubește mult.

Locul de vacanță unde a fugit Denise Rifai
Locul de vacanță unde a fugit Denise Rifai

Denise Rifai și-a ales destinația de vacanță și nu regretă nici măcar o secundă decizia luată. Aceasta a vizitat o țară care se află în topul celor mai frecventate destinații de vacanță pentru români.

Denise Rifai a mers unde i-a dictat inima, fără vreo ezitare Vorbim de orașul Istanbul, din Turcia. Oraș care i-a cucerit inima prezentatoarei.

Aceasta a profitat de concediu și de vremea prielnică pentru a explora fiecare locșor al orașului și orice are mai bun de oferit acesta.

Vezi și: Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru Ramona Păun! „Lumea asta e plină de farmec”

Denise s-a arătat fascinată și de cultura acestora arhitecturală și religioasă, lucru care nu este de mirare din moment ce acestea au fost și sunt apreciate de orice turist are ocazia să le privească. A vizitat mai multe moschee și biserica Izvorul Tămăduirii. Nici locașurile de cult nu au lipsit de pe lista acesteia.

De ce Istanbul este locul de vacanță preferat de Denise Rifai

„Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele, este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot.

Sunt niște contraste care îți rămân pe retină și în suflet. De asemenea, trecerea de la lumea creștină la cea musulmană… Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune.

Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcaș de cult creștin ortodox. Este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă. E un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată”, a menționat Denise Rifai pentru Kanal D.

Denise Rifai se pregătește de un nou sezon

Denise Rifai își încarcă bateriile și vrea să revină cu forțe mai proaspete ca niciodată. Moderatoare emisiunii 40 de întrebări le promite fanilor un nou sezon mai dramatic ca niciodată, cu multe personalități importante și mai ales, cu mult suspans și „întrebări roșii”.

Vezi și: Cum își menține silueta Denise Rifai! Ce invitat își dorește cu ardoare la emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D!

De asemenea, aceasta nu ezită să laude eforturile echipei sale și pare să fie cum nu se poate mai mulțumită de proiectul la cârma căruia se află. Denise Rifai mai are multe întrebări de pus vedetelor din România și nu plănuiește să se oprească până când nu-i ia pe toți la rost.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net