Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru Ramona Păun! „Lumea asta e plină de farmec”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Păun, simpatica prezentatoare a știrilor din sport de la Pro TV, iubește călătoriile și consideră că „lumea asta e plină de farmec”. Într-un interviu exclusiv Click!, vedeta ne-a dezvăluit câteva din locurile ei preferate și ne-a făcut, totodată, să visăm la următoarea călătorie din viața noastră. Dacă ești în căutarea celor mai frumoase destinații de vacanță sau dacă pur și simplu te-ai săturat de știri negative, atunci ai nimerit unde trebuie. Cu siguranță, aventurile Ramonei îți vor face ziua un pic mai veselă... Și, cine știe? Poate chiar descoperi un loc nou unde poți evada în următoarea ta călătorie. 

Cele mai frumoase destinații de vacanță pentru Ramona Păun! Prezentatoarea de la Pro TV a avut o vară plină

  • Știm că ești pasionată de călătorii. Pe unde ai fost sau plănuiești să mergi vara/anul acesta?

Așa e, sunt o călătoare care își ia energia din locurile pe care le descoperă. Lumea asta e plină de farmec și oameni valoroși, care ne pot umple viețile de bucurie.

Primul weekend din această vară a început cu un city-break în Praga, oraș care era de multă vreme pe listă și în care am ajuns acum datorită trupei mele favorite. Imagine Dragons a avut turneu prin Europa și am ales să-i văd pentru prima dată în capitala Cehiei. A fost o experiență plină de emoție. Muzica îmi aduce multă fericire, așa că vacanțele ideale pentru mine sunt cele în care pot merge și la concertele trupelor mele de suflet.

A urmat concediul din iulie, pe care mi l-am petrecut în Italia, în zona Puglia, și Franța, pe Valea Loirei și în Paris. Am o tradiție pe care o respect în fiecare an, să fiu în vacanță de ziua mea, pe 15 iulie. În Paris mi-am făcut cel mai frumos cadou de ziua mea, am mers la concertul Coldplay pe Stade de France. A fost uluitor! Recomand tuturor să ajungă la un concert Coldplay. E o experiență de o intensitate memorabilă!

Unde visează să ajungă simpatica prezentatoare de la Pro TV

  • Trei locuri pe care îți dorești să le vizitezi și n-ai apucat încă.

Noua Zeelanda, Islanda și Machu Picchu în Peru.  

Vezi și: Care e secretul prezentatoarei cu cel mai frumos zâmbet! Cum se menține în formă Ramona Păun de la Pro TV

  • Dar locul care ți-a rămas în suflet, unde te-ai întoarce mereu cu drag?

New York. Iubesc acel oraș, e locul în care am avut cele mai frumoase experiențe din viața mea. De la spectacolele fascinante de pe Broadway sau show-urile lui Jerry Seinfeld, până la meciurile din NBA, baseball, hochei sau plimbările printre zgârie-nori ori Central Park. Evident, și acolo am bifat un concert pe care îl visam de mulți ani, al trupei The Script.

Clipa pe care nu o va uita niciodată Ramona Păun!„Cine ar fi crezut că pe acel pod pustiu...”

  • Poți să ne spui care e cea mai frumoasă amintire dintr-o călătorie?

Cel mai emoționant moment a fost pe un pod din Bruges, la apus, când Cosmin m-a cerut de soție. După ce mi-a pus inelul pe deget, am vrut să ne facem o poza, dar amândoi am rămas fără baterie la telefon. Cine ar fi crezut că pe acel pod pustiu urma să-l zărim în depărtare pe un fotograf român, care a fost tare drăguț să ne facă o ședință foto cu acel moment unic din viața noastră.

  •  Unde visezi să-ți petreci luna de miere?

Vacanțele noastre sunt destul de obositoare (spune glumind). Explorăm mult, iar asta devine epuizant la un moment dat. Așa că luna de miere mi-aș dori să fie relaxantă, într-un decor superb. Nu m-aș supăra deloc dacă ar fi Bora Bora. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
Alex Velea și Antonia Instragram
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net