Care e secretul prezentatoarei cu cel mai frumos zâmbet! Cum se menține în formă Ramona Păun de la Pro TV

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, confirmă din plin o frază memorabilă a celebrei Audrey Hepburn, care spunea că „fetele fericite sunt cele mai frumoase”. Mulți cred că are cel mai plăcut zâmbet de pe micul ecran, iar alții o admiră pentru faptul că și-a păstrat silueta de vis, chiar dacă a trecut de vârsta de 35 de ani. Click! a aflat cum se menține în formă Ramona Păun, care e secretul unui trup de invidiat, dar și în ce proiect l-a implicat pe simpaticul Kido, câinele căruia „nu prea îi place să execute ordine”. Iar la final vei afla și pe cine admiră îndrăgita prezentatoare de la Pro TV.

Cum se menține în formă prezentatoarea de la Pro TV. Foto: colaj Instagram/Ramona Păun
Cum se menține în formă prezentatoarea de la Pro TV. Foto: colaj Instagram/Ramona Păun
  • Ai un motto după care te ghidezi sau ceva care te inspiră în viață?

Îmi place foarte mult un citat al lui Roosevelt, pe care daca l-am pune cu toții zilnic în practică, n-am mai trăi cu atâtea regrete și cu siguranță am progresa: „Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești”.

Ramona Păun: „Fiecare alegere vine cu niște consecințe asupra sănătății tale”

  • Cum te menții în formă, Ramona? Ții vreo dietă anume?

Până la vârsta asta, recunosc că mi-am păstrat forma fizică fără mari eforturi. E adevărat că mai mereu am fost preocupată de o alimentație sănătoasă, de sport, dar pe care nu l-am făcut cu frecvența cu care ar fi trebuit.

Însă metabolismul a început să nu mai fie la fel de prietenos după 35 de ani, așa că disciplina trebuie să fie riguroasă ca să văd rezultate. Remarc că acum fiecare cheat day lasă urme și mă resimt după fiecare noapte în care nu dorm suficient.

  • Ai vreun secret? Ai un aliment favorit?

Mă abțin cu greu de la paste sau brânzeturi, iar atunci când nu reușesc să le rezist, am grijă ca în următoarele zile să compensez cu mai mult sport și mâncare cu mai puține calorii. Totul ține de conștientizare, să reușești să fii cerebral, să-ți amintești că fiecare alegere vine cu niște consecințe asupra sănătății tale.  

Simpaticul Kido are un rol important în viața Ramonei Păun! În ce a fost implicat câinele vedetei de la Pro TV

  • Știm că ești alături de Hospice de multă vreme. Acum l-ai implicat și pe simpaticul Kido la evenimentul caritabil Pet's for Hope. Ne poți da mai multe detalii?

Cauza Hospice mă impresionează profund. E o luptă grea, în care eroii de la Hospice Casa Speranței fac mari eforturi pentru a-i ajuta gratuit pe bolnavi și au nevoie de sprijinul nostru, de aceea vin de fiecare dată cu toată inima alături de ei. Și dacă acum am putut să-l implic și pe Kido, am fost cu atât mai bucuroasă să pot face echipă cu el.

 Aici vă puteți înscrie, tu și animăluțul tău: https://ove.ro/pets-for-hope

E o competiție care nu presupune mari eforturi pentru participanți, dar rolul lor e vital pentru pacienții Hospice. Banii generați din înscrierea la Pets for Hope merg către îngrijirea pacienților cu boli incurabile. Competiția va avea loc între 18 și 21 august și îmi doresc din tot sufletul să fim cât mai mulți cei care oferim speranță.

  • Ce surpriză ai pregătit alături de Kido? Va face vreun truc?

Kido nu e foarte receptiv în a executa trucuri (spune glumind). Shiba Inu e o rasă destul de încăpățânată, cu o mare stimă de sine, așa că nu prea îi place să execute ordine, iar dresajul n-a dat roade în privința trucurilor (zâmbește din nou). Nici eu n-am insistat prea mult, mi-am dorit să am un cățel care doar să se bucure de viață și să știe să respecte niște reguli elementare, nu să se priceapă la trucuri. Probabil că o să facem doar o alergare ușoară, ca să fie pe placul lui Kido.

 Sigur te interesează: Dorian Popa și Cheluțu, provocarea verii! Te poți alătura și tu

Sportivul favorit al Ramonei Păun. „E un tip modest, căruia niciodată nu i-a plăcut să epateze”

  • Care e sportivul tău favorit și de ce?

Nadal e sportivul pe care îl îndrăgesc cel mai mult. Dincolo de munca și disciplina de fier care l-au facut un mare campion, Nadal are și o personalitate extrem de frumoasă. E un tip modest, căruia niciodată nu i-a plăcut să epateze, iar asta m-a facut să am o mare admirație pentru el. E greu să-ți stăpânești ego-ul când ajungi la un asemenea nivel, iar cei care reușesc asta sunt cu adevărat niște oameni valoroși.

Ramona Păun: „Fă ceea ce poți, cu ceea ce ai, acolo unde ești”

Ramona Păun și Kido participă la Pets for HOPE. Competiția iubitorilor de animale, pasionați în același timp de mișcare și de fapte bune, va avea loc în perioada 18-21 august. După ce te înscrii, tot ce trebuie să faci este să îți filmezi animalul într-un moment simpatic și să postezi pe Facebook cu #Pets for HOPE. 

AICI te poți înscrie și tu! Numărul mare de participanți se transformă în speranță pentru pacienții fundației Hospice. Așadar, pe lângă faptul că te vei distra și îți vei amuza prietenii cu animalul tău de companie, vei face și o faptă bună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net