INTERVIU Ramona Păun de la PRO TV, planuri pentru luna de miere cu nepotul lui George Mihăiță: «Ne place să explorăm»

Ultima actualizare:

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din Sport de la Pro TV, este o prezență discretă în showbiz, foarte tonică și mereu cu zâmbetul pe chip. În spatele gingășiei se ascunde, însă, o femeie puternică, ce i-a stat alături iubitului când acesta a avut probleme de sănătate. Despre pasiuni, planuri și multe altele am vorbit cu Ramona Păun, într-un interviu exclusiv.

cub ramona paun png
  • Ce faci zilele acestea, Ramona?

Ramona Păun: Ca mulți alții, în astfel de vremuri grele mă străduiesc să-mi găsesc liniștea și încrederea că totul o să fie bine. Mă focusez pe ce am bun în viața mea și, mai mult ca oricând, sunt recunoscătoare. Săptămâna aceasta sunt responsabilă cu veștile din sport la jurnalul de seară, așa că energia mea va fi canalizată în direcția asta.

  • Când vrei să știi cum e timpul, îți întrebi colegii de la meteo?

Evident, mai profit de avantajul acesta și întreb direct la sursă. De-a lungul timpului, am renunțat la câteva plecări prin țară, după ce mi-au zis colegii că vremea o să-mi strice călătoria.

  • Îți place frigul sau căldura? Unde te simți cel mai bine?

Sunt un Rac născut în mijlocul verii, așa că, inevitabil, sunt iubitoare de căldură. Deși am copilărit într-o zonă de munte, unde iernile erau aspre, toleram foarte bine frigul și mă jucam de dimineață până seara în zăpadă. Între timp, mi-am pierdut rezistența la temperaturile scăzute.

  • Colegii tăi te întreabă noutăți din sport?

Avem și discuții pe teme sportive, pentru că mulți dintre colegii mei sunt pasionați de sport. Există și rivalități și ne tachinăm reciproc. Fotbalul naște cele mai amuzante dispute între noi, dar și tenisul. Eu sunt mare fan Nadal, mulți dintre colegii mei îi preferă pe Djokovic și pe Federer.

Citește și: INTERVIU Ramona Păun și-a amânat nunta cu nepotul lui George Mihăiță: "Pandemia a dat peste cap viețile tuturor"

Ramona Păun
Ramona Păun
  • Știm că ai un câine pe care ți l-ai dorit foarte mult. Cum e, face năzbâtii, îl alergi mult prin casă?

Nu mi-am imaginat că va fi atât de ușor să-l am pe Kido. Când am decis să-l iau, mi-am asumat că o să-mi complice viața dar, din fericire, e un cățel care nu-mi dă absolut deloc bătăi de cap. E născut în aceeași zi cu mine, iar asta a creat o conexiune și mai puternică între noi. E foarte bun, cuminte, ascultător și haios. (n.r. rasa akita inu)

  • Cum au fost ultimii doi ani pentru tine? Nu ți se pare că ai făcut multe în pandemie?

Începutul pandemiei a fost mai greu de gestionat, dar nu mi-a luat mult să mă adaptez noii realități. În mare parte, viața mea a arătat la fel ca înainte de pandemie. Am mers la job în continuare, am și călătorit, în măsura în care a fost posibil. Bariera socială a fost, însă, partea cea mai dificilă.

  • Ce îți doreai să faci când erai adolescentă?

Până să intru la liceu, eram pasionată de muzică și desen, așa că îmi imaginam că viața mea se va contura în jurul lor. Apoi, m-am detașat ușor-ușor de zona artistică. În clasa a 12-a, eram deja în extrema cealaltă și începusem să mă pregătesc pentru admiterea la Academia de Poliție, dar opțiunea asta a fost mai mult o presiune din partea familiei, așa că după BAC am decis să renunț la visul familiei și să-l urmez pe al meu și am dat admitere la Facultatea de Jurnalism.

  • Unde visezi cel mai des că ai vrea să pleci într-o vacanță și cu cine?

Sunt foarte multe destinații în care îmi doresc să ajung: Filipine, Noua Zeelandă, Peru sau Antarctica. Cosmin, logodnicul meu, e partenerul ideal în astfel de aventuri. Amândurora ne place să explorăm, profităm la maximum de timpul petrecut într-un loc nou și ne întoarcem extenuați din fiecare călătorie, dar avem, apoi, suficient timp la București să ne refacem.

  • Unde ți-ai dori să fie luna de miere? În ce colț de lume?

Luna de miere aș vrea să fie diferită de vacanțele noastre obișnuite, să nu mai fie cu explorare, ci doar cu relaxare într-un loc spectaculos, așa că visez la Bora Bora.

  • Cosmin, iubitul tău s-a refăcut? Știu că a trecut prin niște operații...? Ți-a fost teamă pentru el?

Orice intervenție chirurgicală complicată, care vine când te aștepți mai puțin, creează teamă. Din fericire, operația și recuperarea au decurs bine. Cosmin nu intră în panică nici în situații delicate, iar asta mă ajută și pe mine să-mi găsesc echilibrul în momente critice.

  • Ce îți dorești pentru 2022? Ce ai făcut cel mai des în ultimele 3 luni de la începutul anului?

În contextul actual, tot ce-mi doresc este să fim în siguranță și să ne putem trăi viețile în liniște. Mi-am planificat și câteva vacanțe, de care abia aștept să mă bucur. În ultimele trei luni, cel mai des am fost în direct la știrile din sport și prin parcuri cu Kido. Dar am și călătorit și sper ca anul acesta să reușesc s-o fac cât mai mult.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net