Cum își menține silueta Denise Rifai! Ce invitat își dorește cu ardoare la emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D!

Ultima actualizare:

La cei 36 de ani ai săi, Denise Rifai este o femeie invidiată și admirată. Are o carieră de succes, iar admiratorii o vânează la toate colțurile. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D are un stil de viață destul de strict, de la care nu se abate deloc. Iată ce ne-a dezvăluit!

Denise Rifai, interviu exclusiv Foto: Arhivă personală
Denise Rifai, interviu exclusiv Foto: Arhivă personală

Pentru că este extrem de stilată și are o siluetă pe care o afișează cu mândrie, Click! i-a aflat secretele vedetei Kanal D, aflând totodată și ce invitat își dorește cu ardoare pe scaunul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Ești superbă, într-o formă de invidiat! Cum te menții?

Denise Rifai: Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg  să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Vezi și: Denise Rifai atrage ca un magnet bărbații! Reporterul Click! a fost cucerit pe loc

„Zahărul îl percep că pe o bucurie, un cadou…”

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald.

Noi suntem și femei, evit și produsele lactate pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr.

Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai crează spațiu să mai poți mânca ceva.

Nu rata: Denise Rifai, viaţă luxoasă! Conduce un bolid de fiţe și poartă ceasuri de mii de euro

Dacă ai poftă de ceva anume, nu mai „scapi” la nimic, cartofi prăjiți?

La pepene roșu! Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există!

Pot să te întreb câte kilograme ai?

Și pot să nu răspund la această întrebare?

Da. Cum e? Ai dreptul să nu răspunzi la această întrebare!

Am dreptul să nu mă pun pe cântar! Nu sunt obsedată de numărul de kilograme, nu contează numărul de kilograme, ci contează să îți hrănești corpul cum se cuvine și să nu îți bați joc de corpul tău, mai ales dacă ai posibilitatea să poți să îți permiți să cumperi alimente de calitate.

Iată și: Denise Rifai: „Sunt parodiată și virală de când eram la Realitatea”

Arăți așa de când te știi sau ai făcut eforturi în acest sens?

Nu arăt în niciun fel, „wow!”. Sunt un om normal care încearcă să își mențină o siluetă decentă. Acum, dacă ne uităm la anumite publicații, unii zic că nu sunt tocmai cea mai siluetă dintre siluete, depinde de gustul fiecăruia. Eu aleg să fac lucrurile sănătos și îi mulțumesc lui Dumnezeu că pot.

Pentru că au fost și ani în viața mea în care alergam dintr-o parte în alta... unde să îți permiți vreodată să poți să îți iei mâncare la pachet, să ai grijă de corpul tău. Eu  aleg să îmi iau foarte multă mâncare la pachet și sunt foarte organizată.

Ai ales o destinație anume pentru vacanța de vară?

 Eu îmi iubesc meseria cred că mai mult decât pe mine. Pentru mine este unica zona în care eu, obosită moartă fiind, mă energizez. Eu am o relație fabuloasă cu munca asta a mea. Însă îmi doresc o perioadă lungă de multă vacanță.

Îmi place foarte mult apa, marea, oriunde să fie, cu apă, cu mare, la noi, la Constanța, în orice stat arab, în orice stat european, apă să fie. Și caldă! Când punem dorința să o punem bine, să nu fie vreun ocean d-ăla rece, să nu pot să intru în el.

Pe același subiect: Denise Rifai, fără strop de machiaj și cu o ținută ultima fiță. Unde se răsfață când nu apare la TV

Apropo de emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Ai avut vreodată vreun invitat incomod, de l-ai simțit așa, nu știu, poate nu a vrut să răspundă la întrebări? Sau poate ți s-a părut mai rigid, mai sobru?

Da, am avut și invitați care au încercat la început .... La noi situația este în felul următor.. Mulți vin și încearcă inițial să ne conducă în niște adevăruri care nu sunt chiar așa. La un moment dat înțeleg că emisiunea aceasta este menită doar să ne facă să îi descoperim pe ei și dacă ei ni se lasă nouă, cu vulnerabilitățile lor, cu greșelile lor, devin niște oameni pe care noi putem să îi acceptăm și să îi iubim.

Și tot mai mulți invitați au înțeles care este de fapt principiul acestei emisiuni. Să creezi acest canal către public, de a fi cunoscut. Oameni pe care publicul îi știe și în egală măsură foarte puțină lume nu îi cunoaște. Orice faptă mărturisită cu onestitate aduce bine în viața invitatului și în viața telespectatorului care își găsește canal de comunicare cu invitatul. Dacă invitatul meu e sincer și autentic, emisiunea este un succes, și pentru mine și pentru el.

„Mi-aș dori să fac 40 de întrebări cu soția președintelui…”

Există vreun invitat pe care ți-l dorești și nu l-ai avut până acum la emisiune?

Da! Președintele Klaus Iohannis! Și, sincer, de fapt și la urma urmei mi-aș dori să fac „40 de întrebări” cu soția președintelui, cu Carmen Iohannis. Pentru că mie mi se pare o tipă foarte puternică, o femeie așa cum trebuie să fim multe dintre noi. Cu Carmen Iohannis de fapt aș vrea și după aceea și cu domnul președinte!

Dar l-ai invitat până acum și nu a venit?

Președintele Klaus Iohannis are de la mine o invitație pentru emisiune, un „cec în alb”, oricând dorește domnia sa, îl așteptăm!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net