Denise Rifai se căsătorește? A primit un inel cu un diamant gigantic!

Ultima actualizare:

Denise Rifai a dat de curând start speculațiilor în mediul online, după ce s-a afișat purtând pe deget un inel cu un diamant impresionant, care nu putea fi trecut cu vederea. „Ajunge prezentatoarea TV în fața altarului?” este acum întrebarea de pe buzele multora!

Deși îi „toacă mărunt” pe invitații săi în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, punându-le uneori chiar și cele mai incomode întrebări, prezentatoarea TV e extrem de discretă când vine vorba de viața personală. 

Denise Rifai, cu un diamant imens pe deget. Fanii au intrat la bănuieli

Denise Rifai a mărturisit însă de curând că există un bărbat în viața ei, însă detaliile s-au oprit aici. La scurt timp de la declarația anterior menționată, vedeta de la Kanal D a ridicat astfel suspiciuni, după ce s-a afișat pe rețelele de socializare cu un inel cu diamant, deloc ușor de ignorat.

Citește și: Denise Rifai atrage ca un magnet bărbații! Reporterul Click! a fost cucerit pe loc

Nici mesajul publicat de către Denise Rifai în dreptul imaginilor respective nu a clarificat situația și nu a oferit detalii în plus, astfel că urmăritorii săi au rămas să se întrebe dacă nu cumva vedeta TV se pregătește de nuntă! „Asta da bijuterie! Acvamarin și diamante! La maxim.”, a scris ea, în limba engleză, fiind mai mult decât încântată de superbul inel, care are un preț pe măsură, cel mai probabil.

Cu toate acestea, având în vedere că prezentatoarea TV a pozat destul de ostentativ cu bijuteria la vedere, oferind tag și către un site care comercializează astfel de produse de lux, este posibil ca aceasta să nu fi făcut nimic altceva decât reclamă pentru brand-ul respectiv. De asemenea, vedeta a mai publicat, de-a lungul timpului, imagini cu diverse bijuterii, semn că teoria noastră este îndreptățită. Totuși, faptul că inelul a fost purtat pe degetul inelar a stârnit curiozitate. 

Vezi și: Denise Rifai, mesaj pentru bărbatul care i-a frânt inima: «Există un el pe care l-am iubit foarte mult»

Denise Rifai, în vârstă de 36 de ani, prezintă în prezent un proiect de succes la Kanal D, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care i-a adus și mai multă notorietate. Recent, aceasta a făcut dezvăluiri din viața sa amoroasă, lucru surprinzător, având în vedere discreția cu care a ales să trăiască până în prezent.

Cine e bărbatul misterios din viața prezentatoarei Denise Rifai?

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici și aflându-se de data aceasta în postura de invitat și nu de gazdă, vedeta TV a recunoscut că există un bărbat în viața ei. 

Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. (…) Iubesc. Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un „el” pe care eu l-am iubit foarte mult.

Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există.”, a precizat atunci Denise Rifai, însă momentan nu a dezvăluit și identitatea celui care o face fericită.

 În trecut, prezentatoarea TV a trăit o poveste de dragoste cu Eugen Orlando Teodorovici, fost ministru de Finanțe din partea PSD, relație pe care și-a asumat-o în mod public, cei doi afișându-se mereu împreună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net