Bănel Nicoliță, invitatul care a obținut o reacție rară de la Denise Rifai! Diva nu s-a putut abține

Ultima actualizare:

Denise Rifai, gazda emisiunii «40 de Întrebări», este una dintre cele mai de succes prezentatoare TV ale momentului și este cunoscută pentru faptul că are întotdeauna o atitudine extrem de serioasă în fața invitaților. Se pare că Bănel Nicoliță a reușit să o distragă pe divă cu povestea sa și să-i stârnească hohote de râs, chiar în timpul emisiunii. 

Denise Rifai

Denise Rifai este o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de misterioasă, iar în timpul show-ului «40 de întrebări» pare nemiloasă cu invitații și nu ezită să-și pună invitații într-o postură inconfortabilă. Prezentatoarea de la Kanal D are întotdeauna o atitudine profesionistă în fața camerelor de filmat și abia dacă schițează un zâmbet în timpul interviurilor.

Unul dintre momentele rare și în același timp memorabile din istoria show-ului «40 de întrebări», a fost atunci când Denise Rifai l-a avut ca invitat pe fotbalistul Bănel Nicoliță. În cadrul ediției, implacabila prezentatoare, care afișează întotdeauna un caracter destul de dur în fața persoanelor publice din platou, mai ales dacă este vorba despre bărbați, a reacționat total neașteptat. 

Denise Rifai a izbucnit în râs atunci când Bănel Nicoliță a povestit amuzat cum a fost prima lui vizită în Capitală. Jucătorul a mărturisit la «40 de întrebări» că fusese chemat pentru un control medical în București, unde a venit îmbrăcat la patru ace de elegant și a fost nevoit să dea probele sportive la costum și pantofi. Prezentatoarea a râs în hohote la povestirea lui Bănel, rezonând cu umorul fotbalistul.

Denise Rifai, detalii despre culisele emisiunii «40 de întrebări»

Denise Rifai a fost premiată pentru emisiunea «40 de întrebări» în cadrul evenimentului Gala Radar de media, la categoria «Cea mai bună emisiune TV». Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, detalii despre echipa alături de care lucrează pentru ca fiecare ediție să fie una de succes.

«Sunt 6 care fac câți 40. Iar eu încerc să nu-mi dezamăgesc echipa. Și sunt foarte ambițioasă, bătăioasă, puternică și sunt acolo. Stinge lumina. Întotdeauna.», a relatat Denise Rifai pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net