Bănel Nicoliță, invitatul care a obținut o reacție rară de la Denise Rifai! Diva nu s-a putut abține

Denise Rifai, gazda emisiunii «40 de Întrebări», este una dintre cele mai de succes prezentatoare TV ale momentului și este cunoscută pentru faptul că are întotdeauna o atitudine extrem de serioasă în fața invitaților. Se pare că Bănel Nicoliță a reușit să o distragă pe divă cu povestea sa și să-i stârnească hohote de râs, chiar în timpul emisiunii. 

Denise Rifai

Denise Rifai este o femeie pe cât de frumoasă, pe atât de misterioasă, iar în timpul show-ului «40 de întrebări» pare nemiloasă cu invitații și nu ezită să-și pună invitații într-o postură inconfortabilă. Prezentatoarea de la Kanal D are întotdeauna o atitudine profesionistă în fața camerelor de filmat și abia dacă schițează un zâmbet în timpul interviurilor.

Unul dintre momentele rare și în același timp memorabile din istoria show-ului «40 de întrebări», a fost atunci când Denise Rifai l-a avut ca invitat pe fotbalistul Bănel Nicoliță. În cadrul ediției, implacabila prezentatoare, care afișează întotdeauna un caracter destul de dur în fața persoanelor publice din platou, mai ales dacă este vorba despre bărbați, a reacționat total neașteptat. 

Denise Rifai a izbucnit în râs atunci când Bănel Nicoliță a povestit amuzat cum a fost prima lui vizită în Capitală. Jucătorul a mărturisit la «40 de întrebări» că fusese chemat pentru un control medical în București, unde a venit îmbrăcat la patru ace de elegant și a fost nevoit să dea probele sportive la costum și pantofi. Prezentatoarea a râs în hohote la povestirea lui Bănel, rezonând cu umorul fotbalistul.

Denise Rifai, detalii despre culisele emisiunii «40 de întrebări»

Denise Rifai a fost premiată pentru emisiunea «40 de întrebări» în cadrul evenimentului Gala Radar de media, la categoria «Cea mai bună emisiune TV». Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, detalii despre echipa alături de care lucrează pentru ca fiecare ediție să fie una de succes.

«Sunt 6 care fac câți 40. Iar eu încerc să nu-mi dezamăgesc echipa. Și sunt foarte ambițioasă, bătăioasă, puternică și sunt acolo. Stinge lumina. Întotdeauna.», a relatat Denise Rifai pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
meghan markle 4 jpg
george burcea lurch jpg
cub Andreea Perju png
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg