Antena 1 se răzbună pe Kanal D? Ce au decis șefii trustului Intact, după ce au fost lăsați fără Dan Negru: „Războiul continuă”

Ultima actualizare:

Plecarea lui Dan Negru din Antena 1 a fost cu adevărat o mare surpriză pentru toată lumea. Acum, șefii trustului Intact plănuiesc o răzbunare de zile mari pentru Kanal D. 

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, șefii Antenei 1 vor să le dea „decisiva” celor de la Kanal D. După ce au fost lăsați fără Dan Negru, se anunță că vor avea, începând cu anul viitor, o telenovelă turcească pe micul ecran. Practic, cu alte cuvinte, vor să le „fure” brandul celor de la televiziunea concurentă. 

„Dacă voi ne-ați luat emblema, de ce n-am face-o și noi” ar fi spus șefii de la Antena 1, după cum informează sursa citată mai sus. 

„Treaba e cam așa: Kanal D le-a luat brandul Dan Negru, Antenele au luat brandul telenovele, că e brandul turcilor. Cam așa se poate spune. Ce e clar, războiul audiențelor continuă. Ba chiar e unul la baionetă”, a mai spus o sursă, pentru cancan.ro. 

Dan Negru a pus pe pauză Revelioanele

Deși toată lumea se aștepta ca Dan Negru să pună stop definitiv Revelioanelor care l-au făcut celebru, prezentatorul de la Kanal D are, însă, alte planuri. Pentru ciao.ro, „Regele Revelioanelor” a spus că nu renunță de tot la acest tip de emisiune, ci caută o modalitate prin care să se reinventeze. 

Este gata să ia o pauză de la tot ce înseamnă Revelioane, să găsească „rețeta” perfectă pentru oamenii care îl urmăresc și este convins că o va face cu brio, mai ales după ce a reușit să reinventeze și emisiunile de cultură generală, care i-au adus audiențe uriașe la Kanal D. Astfel, variantele lansate pe micul ecran atunci când venea vorba de trecerea dintre ani vor fi de domeniul trecutului, căci Dan Negru cu siguranță va lovi puternic piața media, cu ideile sale!

Citește și - Misterul a fost deslușit: Ce salariu avea Dan Negru, la Antena 1: „Aveam un onorariu uriaș, chiar dacă aveam sau nu emisiune”

„Ca să te reinventezi uneori e nevoie să-ți tragi sufletul și știu bine asta pentru că am experimentat-o. Am plecat din Antenă refuzând să mai fac show-ul cu blonde, de exemplu. Sau alte show-uri de tipul celor pe care le făceam acum 10-15 ani și am reinventat la Kanal show-urile smart, de cultură generală. Audiențele mari au fost publicate mereu în presă și am reușit să demonstrăm că publicul TV a evoluat, nu mai e cel de acum 10/20 de ani.

Așa va fi și cu Revelionul, va trebui să reinventăm programul ăsta dacă vrem ca el să mai existe în România. De asta am luat pauză, ca să-l pot reinventa așa cum am reinventat concursurile de cultură generală arătând că ele pot fi și lider de audiență pe o piața TV unde se credea că publicul vrea doar mizerii. Vom reinventa Revelionul, de asta aveam nevoie de pauză”, a spus Dan Negru, potrivit ciao.ro.

„Dacă am reușit să reinventez show-urile smart, cele bazate pe cultură generală. Și să le poziționăm ca lider de audiență sunt sigur că vom știi să facem asta și cu Revelioanele care aveau nevoie de o reinventare. Știu, eu am inventat genul ăsta de program de Revelion încă de acum 25 de ani dar cred că e de ajuns. E vremea să le reinventăm! Puțină răbdare!”, a mai completat Dan Negru, pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net