Ce se întâmplă cu Revelioanele lui Dan Negru. Prezentatorul Kanal D, anunț de ultim moment pentru toți fanii

După atâția ani de carieră în care a adus Revelioanele în casele românilor din întreaga lume, nu numai de la noi din țară, Dan Negru renunță la acest lucru. Nu definitiv, însă, căci caută o modalitate să reinventeze Revelionul!

După ce a spus că anul acesta nu va mai realiza Revelionul pe TV, la fel ca în anii trecuți, oamenii s-au gândit că Dan Negru va renunța complet la această tradiție, iar Revelioanele cu el vor rămâne, din păcate, doar o amintire frumoasă. Ei bine, nu e chiar așa! Pentru că a demonstrat că se poate reinventa în orice context, Dan Negru caută să facă, acum, același lucru. 

Dan Negru caută modalități să reinventeze Revelionul

Nu vrea să renunțe complet la Revelioanele de la TV, dar vrea să ia, totuși, o pauză și să cântărească foarte bine toți pașii pe care urmează să-i facă, pentru a aduce un concept nou și în această privință.

„Regele audiențelor” a mai vorbit despre schimbările din rândul publicului, de faptul că oamenii sunt mult mai smart decât erau înainte, motiv pentru care caută să urmărească, la TV, show-uri de cultură generală. 

Pentru că a făcut față cu brio noului proiect de la Kanal D și pentru că a reinventat show-urile smart și le-a făcut să fie pe placul tuturor, inclusiv cu o ușoară tentă de umor, Dan Negru este convins că acest lucru se va întâmpla și cu Revelioanele. Plănuiește să le reinventeze, motiv pentru care a avut, acum, nevoie de o pauză. 

Deși nimeni nu i-a dat nicio șansă în momentul în care a vorbit despre faptul că va face emisiuni de cultură generală la Kanal D, Negru a demonstrat contrariul, iar audiența pe care o face este cel mai bun reper în acest sens.

Citește și - Dan Negru, amenințat din cauză că nu mai face Revelionul la TV! Ce mesaje halucinante a primit

„Ca să te reinventezi uneori e nevoie să-ți tragi sufletul și știu bine asta pentru că am experimentat-o. Am plecat din Antenă refuzând să mai fac show-ul cu blonde, de exemplu. Sau alte show-uri de tipul celor pe care le făceam acum 10-15 ani și am reinventat la Kanal show-urile smart, de cultură generală. Audiențele mari au fost publicate mereu în presă și am reușit să demonstrăm că publicul TV a evoluat, nu mai e cel de acum 10/20 de ani.

Așa va fi și cu Revelionul, va trebui să reinventăm programul ăsta dacă vrem ca el să mai existe în România. De asta am luat pauză, ca să-l pot reinventa așa cum am reinventat concursurile de cultură generală arătând că ele pot fi și lider de audiență pe o piața TV unde se credea că publicul vrea doar mizerii. Vom reinventa Revelionul, de asta aveam nevoie de pauză”, a spus Dan Negru, potrivit ciao.ro.

„Dacă am reușit să reinventez show-urile smart, cele bazate pe cultură generală. Și să le poziționăm ca lider de audiență sunt sigur că vom știi să facem asta și cu Revelioanele care aveau nevoie de o reinventare. Știu, eu am inventat genul ăsta de program de Revelion încă de acum 25 de ani dar cred că e de ajuns. E vremea să le reinventăm! Puțină răbdare!”, a mai completat Dan Negru, pentru sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net