Dan Negru, declarații impresionante la Radar De Media

Ultima actualizare:

Dan Negru, 51 de ani, a primit marți seara, 25 octombrie, la gala Premiilor Radar de Media, trofeul pentru Personalitatea media a anului 2022.

A fost desemnat personalitatea media a anului

Dan Negru este, fără îndoială, unul dintre cei mai simpatici oameni de televiziune din România. La gala de premiere, Dan Negru și-a făcut apariția la eveniment alături de mai multe colege de la Kanal D.

Participarea la gală nu a fost una formală, de altfel, Dan Negru fiind nominalizat la secțiunea „Cea mai bună emisiune TV”, cu producția „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D. A primit, însă, premiul pentru „Personalitatea media a anului 2022”, cea mai bună emisiune TV fiind desemnată „40 de întrebări cu Denise Rifai”, tot de la Kanal D.

Citește și: Dan Negru și Mihai Morar, „tun” de 100.000 de dolari! Cum și-au rotunjit vedetele veniturile

Am primit premiul ăsta aseară și am vrut să le spun celor mulți, aflați în sală, un adevăr: în televiziunea din România există discriminare de vârstă! O spun cu responsabilitate! Suntem singura țară din Europa și una din puținele din lume in care există discriminare de vârstă.

Elen de Generis, cea mai populară prezentatoare tv a momentului in America are 64 de ani. Răduleasca și Marin sunt "babe" la noi. Larry King si-a început cariera la 50 de ani. N-avea nicio șansa in România.

Le-am dedicat premiul ăsta colegilor mei din televiziunile românești trecuți de 40-50 de ani. Sunt puțini. Nu vârsta e scopul. Varsta e doar experiență! Și unii au mai multă experiență decât alții. E atât de simplu ...”, a transmis Dan Negru prin contul său de socializare, întărind mesajul din discursul de acceptare a premiului, din timpul galei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net