Dan Negru: «Am concurenţi mai isteţi decât mine»

Ultima actualizare:

Se apropie toamna cu noile grile de programe, iar Dan Negru (51 de ani) va avea nu o emisiune concurs, ci două. Despre cum va fi toamna asta, atât pe micul ecran cât şi în familie, am stat de vorbă cu prezentatorul Kanal D, care ne-a acordat un interviu exclusiv.

image
  • Click: Vine toamna, începe grila nouă de programe la Kanal D şi vrem să ştim ce pregăteşti la tv?  

Dan Negru: O să continuăm „Jocul Cuvintelor”, care a devenit un show fenomen în scurt timp, audienţele care sunt publice arată asta. Nimeni nu credea că un show despre limba romană şi despre cuvinte poate să devină un fenomen, toţi credeam că publicul e prost şi că vrea doar reality în care vedetele sunt umilite sau showuri în care se cântă şi se găteşte. Cam la asta se rezumă oferta tv de la noi. „Jocul Cuvintelor” a demonstrat că avem şi un tip de public isteţ.

Iată și: Imagine de senzație din copilăria lui Dan Negru! Cum arăta prezentatorul TV

  • Începi şi o nouă emisiune?

„Tu urmezi” e tot un quiz show în care oamenii îşi pun mintea la contribuţiei. E altfel decât „Jocul cuvintelor”, dar e tot despre minte, despre inteligenţă. Deocamdată, celelate televiziuni mari generaliste n-au curajul să investească în showuri unde contează creierul omului. Asta pentru că oamenii care-şi folosesc creierul sunt oameni liberi. Sper ca şi televiziunile din România să construiescă oameni liberi şi am curajul să spun asta eu, recunoscând că am mâncat şi usturoi în tv de-a lungul anilor.  

Vezi și: Dan Negru, dezamăgit de o stațiune faimoasă! „Noi am făcut-o praf”

  • Te-ai vedea concurent la un astfel de show?

Mi-ar plăcea să fiu invitat într-un show despre inteligenţă dar nu cred că aş face faţă, am concurenţi mult mai isteţi decât mine.

  • Începe şcoala, cum îi pregăteşti acasă pe copii?

Pregătirile le începem la sfârşitul săptămânii ăsteia, îi mai lăsam câteva zile să se bucure de vacanţă.

Citește și: Cosmin Seleși vs Dan Negru! Prezentatorul spune că nu are bani de litoralul românesc!

  • Unde învaţă copii tăi, la Timişoara sau la Bucureşti, la particulară sau la stat? Spre ce vor să se îndrepte?

Copiii mei au 10 şi 12 ani şi fac şcoala în Bucureşti, la stat. Cred totuşi că şcoala la stat le crează anticorpi pentru lumea în care vor intra. Oricum e haotic sistemul de invăţământ, oricum fiecare guvernare adaugă sau scoate ceva din programa şcolară dar măcar şcoala de stat are nişte seturi clare de reguli valabile în societatea în care trăim. Cred că tot ce o să conteze în anii care vin e bunătatea. Generaţiile de azi sunt alcătuite din copii deştepţi, toţi vorbesc limbi străine, toţi se pricep la calculatoare, toţi sunt olimpici. Diferenţa o va face bunătatea. Asta nu se predă la şcoală.

  • Tu ce-ţi doreai să devii când erai de vârsta lor?

Aveam speranţe ca şi ei, îmi schimbăm meseria o dată pe săptămână (râde).

Celebrul prezentator, interesat de criptomonede?

Cunoscut pentru afacerile sale în imobiliare, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Dan Negru în faţa unui bancomat crypto dintr-un mall din  Floreasca unde se afla cu fiul lui, Bogdan (10 ani). Recunoscut pentru zgârcenia sa, se pare că Negru ştie în ce să facă investiţii, în această perioadă: criptomonedele.

«Ştiu că monedele virtuale se prăbuşesc sau cresc de la o zi la alta. Şi totuşi îmi plac pentru că ele subminează ordinea acestor decenii. Nu investesc în lumea asta pentru că n-o stăpânesc, dar nici nu stau departe de ea! Stabilitatea nu mai e cool în lumea modernă. Criptomonedele n-au stabilitate, e adrenalină pe care o vrea the new generation! Căutaţi-vă norocul în oricare investiţie, dar mereu cu cumpătare. Norocul aduce o masă bogată, cumpătarea-una îndestulătoare», ne-a spus Negru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net