Dan Negru, amenințat din cauză că nu mai face Revelionul la TV! Ce mesaje halucinante a primit

Faptul că Dan Negru nu vrea să mai facă Revelionul la TV i-a picat cam greu unei persoane care s-a gândit că cel mai bine ar fi să-l amenințe pe prezentatorul Kanal D. Nu a mai stat mult pe gânduri și i-a transmis un mesaj halucinant!

Dan Negru a decis: anul acesta nu va mai face Revelionul care deja era intrat în istorie, mai ales că este gazda lui de mai bine de 20 de ani. Ajuns la Kanal D și dorindu-și să facă altceva, se pare că lucrurile pe care ar trebui să le facă în cadrul Revelionului nu s-ar mai „pupa” cu ceea ce prezintă, acum, la postul turcesc. 

Dan Negru, amenințat după ce a renunțat la Revelion

Dezamăgit că Dan Negru nu va mai fi, anul acesta, gazda Revelionului, unul dintre fanii săi a ținut ca vedeta să afle că nu va sfârși bine dacă nu-și revizuiește decizia. 

„Negrule, îți știu Mercedesul și îți tai toate cauciucurile, dacă mă lași fără Revelion anul ăsta”, a fost unul dintre mesajele primite de Dan Negru, potrivit cancan.ro. Alți oameni au reacționat pe măsură. Majoritatea dintre ei l-au rugat pe Dan Negru să se mai gândească puțin, poate, poate reușește să ia o altă decizie și să prezinte Revelionul atât de așteptat de toți românii.

„Încă nu m-am împăcat cu ideea că nu vei mai face Revelionul. De mică l-am făcut cu tine, îmi pare rău maxim”, ”Dă-mi Revelionul înapoi”, ”Eu cu cine naiba mai fac Revelionul? Te rog să te gândești și să îl faci înapoi cu noi”, ”Domnule Dan Negru, vă rog din sufletul meu să faceți Revelionul măcar anul ăsta. Nu distrugeți spiritul Revelionului. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, ”Bună seara, Dan Negru! Vă rugăm din tot sufletul să țineți Revelionul deoarece fără dumneavoastră nu există Revelion. Mii de persoane sunt dezamăgite, auzind ca nu veți mai face Revelionul, printre care sunt și eu. Vă rugăm foarte mult”, se mai arată în mesajele primite de Dan Negru, din partea oamenilor care nu înțeleg de ce acesta a renunțat la celebrul său Revelion de la TV, care fac istorie de mai bine de 20 de ani...

Citește și - Dan Negru și Mihaela Tatu „Cred în România”. Leapșa între vedete de 1 Decembrie!

De ce a renunțat Dan Negru la celebrul Revelion

Deși Revelionul lui este lider de audiență de mai bine de 20 de ani, plecarea din Antena 1 și mutarea la Kanal D a venit cu decizii importante pentru Dan Negru. Moderatorul se pare că n-ar mai fi vrut să fie gazda Revelionului din cauza faptului că prezintă, în prezent, o emisiune complet diferită, de cultură generală, iar Revelionul cum n-ar fi complet fără maneliști, ar fi considerat, acum, că nu i se mai potrivește acest lucru.

„Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles”, a declarat o sursă de încredere, pentru sursa citată.

Dan Negru și-a anunțat „retragerea” anul trecut, atunci când încă se afla la Antena 1.Acesta a oferit o declarație care a lăsat numeroase semne de întrebare. „E ultimul an in care prezint showul cu măşti! E datoria mea morală să spun ca ideea măştilor e din România anilor '80 când se numea "Cu Mască, Fără Mască”, a declarat Dan Negru, potrivit paginademedia.ro.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net