„Regele audiențelor” se pensionează?! Motivul pentru care Dan Negru a refuzat complet să prezinte Revelionul de la Kanal D

Toți fanii lui Dan Negru așteaptă, cu sufletul la gură, Revelionul organizat de prezentatorul de la Kanal D. S-ar părea că lucrurile nu mai stau la fel ca în anii precedenți, când era „regele audienței” la Antena 1.

Dacă în alți ani deja făcea tam-tam pe subiectul Revelionului, Dan Negru e tare tăcut anul acesta. Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, „regele audiențelor” ar fi refuzat suma de 30.000 de euro, propunere venită din partea șefilor săi de la Kanal D, pentru organizarea Revelionului 2022-2023. 

De ce stă Revelionul lui Dan Negru sub semnul întrebării

După 22 de ani în Antenă, Dan Negru a surprins pe toată lumea atunci când s-a mutat la postul turcesc, Kanal D. Chiar dacă a fost primit bine și fanii l-au urmat și aici, se pare că moderatorul nu ar mai vrea să facă show de show de Revelion, notează sursa citată, mai ales în contextul în care i s-a schimbat registrul în ceea ce privește activitatea. 

„Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles”, a declarat o sursă de încredere, pentru cancan.

Pentru că mai avem doar 2 zile și intrăm în luna decembrie, în mod evident, Dan Negru a primit numeroase întrebări legate de Revelionul de anul acesta. Moderatorul Kanal D nu a oferit, însă, niciun răspuns plauzibil în acest sens și a lăsat totul la nivel de interpretare.

„Deocamdată e soare afară, mai vedem”, ar fi spus Dan Negru, evitând cu orice preț să spună adevărul despre Revelionul 2022-2023.

Citește și - Dan Negru a fost înlocuit brusc la show-ul Tu Urmezi!: «M-a dat afară». Cine i-a luat locul?

Mai mult, anul trecut, atunci când încă se afla la Antena 1, Dan Negru a oferit o declarație care a lăsat numeroase semne de întrebare. „E ultimul an in care prezint showul cu măşti! E datoria mea morală să spun ca ideea măştilor e din România anilor '80 când se numea "Cu Mască, Fără Mască”, a declarat Dan Negru, potrivit paginademedia.ro.

S-a despărțit de Antena 1 după 22 de ani de activitate

Orice minune nu ține decât 3 zile, spune o vorbă din popor. Pentru Dan Negru, minunile de la Antena 1 au ținut nici mai mult, nici mai puțin de 22 de ani. 

După ce a prezentat 30 de formate și și-a câștigat numele de „regele audiențelor”, Dan Negru s-a despărțit de Antena 1 și a semnat cu postul turcesc din incinta Romexpo, Kanal D. La momentul respectiv, fanii moderatorului au rămas muți atunci când au auzit de schimbarea colosală pe care o face acesta. 

Aflat anul trecut la ultimul Revelion în Antenă, Dan Negru i-a îndemnat pe oameni să facă orice altceva în loc să se uite la televizor, la emisiunea lui. 

E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online. Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru. Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane", spunea Dan Negru, cu câteva zile înainte de Revelion. Pe atunci, nimeni nu știa că, de fapt, acesta era un mesaj de adio mascat!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg