Moment jenant pentru Meghan Markle la primul eveniment regal. „Harry își pusese mâinile în cap”

#Casa Regală a Marii Britanii

Te-ai gândi că la evenimentele unde participă membri familiei regale totul este pregătit temeinic înainte, pentru a nu avea loc incidente neplăcute, însă, când Ducesa de Sussex, Meghan Markle (42 de ani), își făcea debutul în Familia Regală a Marii Britanii, o greșeală petrecută în culise amenința să strice întregul eveniment! Ce s-a întâmplat?

Moment jenant pentru Meghan Markle la primul eveniment regal / Foto: GettyImages
Moment jenant pentru Meghan Markle la primul eveniment regal / Foto: GettyImages

Cel care a vorbit despre momentul jenant petrecut la primul eveniment regal al lui Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, când Ducesa de Sussex a susținut un discurs la Endeavour Fund Awards 2018, cu trei luni înainte de nunta regală, a fost un prieten de-al Prințului Harry. Potrivit acestuia, lucrurile nu s-au întâmplat conform planului inițial, iar actrița americană s-a pierdut, a început să caute disperată prin foile pe care le avea în fața și nu știa ce anume să facă, gazda evenimentului, Neil Heritage, fiind și el încurcat de întreaga situație deloc plăcută.

„Harry, care-și pusese mâinile în cap și spunea ...”

Din spusele apropriatului Prințului Harry, David, toată lumea încerca să se asigure că era anunțat câștigătorul corect. David Wiseman, directorul Fundației Invictus Games Foundation, a vorbit despre ce s-a întâmplat la eveniment în timp ce se afla invitat la podcastul „A Right Royal Podcast”.

„Am încurcat lucrurile! Era prima dată când Meghan vorbea în public ca viitoare Ducesă de Sussex. Eu scrisesem tot scenariul, dar a existat o schimbare de ultim moment din partea echipei lui Meghan. Cu toate astea, ea a primit veriunea veche, iar cea nouă a fost trimisă doar gazdei evenimentului. Se aflau amândoi pe scenă și fiecare avea altă variantă de scenariu în față…

Nu se certau, dar fiecare insista că vestiunea lui era cea valabilă. Se contraziceau și se bălbâiau în fața tuturor chiar la primul discurs public al viitoarei Ducese de Sussex.

Eu mă aflam în primul rând, stăteam chiar lângă Harry, care-și pusese mâinile în cap și spunea: «O, nu, nu, treceți mai departe, mai departe, săriți peste partea asta, săriți-o!»”, a povestit David Wiseman, prieten apropiat al Prințului Harry, în podcastul „A Right Royal Podcast”, relatează OKMagazine.ro.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net