Fotografia stânjenitoare pe care Meghan Markle a ținut-o ascunsă. „Nu a vrut niciodată ca lumea să o vadă"

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Familia lui Meghan Markle a dat publicității o fotografie considerată a fi una pe care ducesa nu a dorit să o vadă niciodată de către public. Imaginea a fost distribuită pe rețelele de socializare înainte de o emisiune specială de pe postul 7NEWS Australia și interviul recent al familiei sale.

Meghan Markle / Foto: Getty Images
Meghan Markle / Foto: Getty Images

Fotografia o arată pe Meghan Markle zâmbind, purtând o cămașă albă cu guler, cu un șervețel îndesat în ea. Părul său era prins într-un coc, cu șuvițe căzându-i pe față. Jurnalistul Taylor Auerbach a distribuit imaginea pe platforma Twitter, afirmând că aceasta este o poză pe care Meghan „nu a vrut niciodată ca lumea să o vadă". Mulți internauți au comentat că imaginea pare a fi „de clasă inferioară".

WORLD EXCLUSIVE: THIS SUNDAY on @7NewsSpotlight - the photographs Meghan Markle NEVER wanted the world to see. Only on @Channel7 at 8:30pm, Sunday NIGHT pic.twitter.com/Lx3tKJ6UJZ

— Taylor Auerbach (@tauerbach) April 28, 2023

Samantha, sora lui Meghan Markle: „Ar fi fost încă chelneriță dacă nu era tatăl ei"

În interviurile recente acordate presei, sora lui Meghan Markle, Samantha, a făcut declarații controversate. Ea a spus: „Ar fi fost încă chelneriță dacă nu era tatăl ei". De asemenea, Samantha a catalogat relația dintre Meghan și Harry drept "nesănătoasă" și "toxică".

În paralel cu aceste evenimente, se vehiculează că Meghan Markle are planuri de carieră care sunt privite cu scepticism de unii experți regali. Un expert din Washington a declarat că ideea Ducesei de Sussex este sortită eșecului și că reputația sa este deja compromisă.

Reputația sa în rândul publicului pare să fi atins un minim istoric

Cu toate că Meghan are susținători, sunt tot mai mulți critici care o asaltează în mediul online, iar reputația sa în rândul publicului pare să fi atins un minim istoric. „Niciodată nu a fost Ducesa de Sussex situată atât de jos în sondaje", a declarat Nile Gardiner pentru Daily Express US.

Nile Gardiner a atras atenția asupra faptului că Meghan Markle este acum extrem de nepopulară, atât în Statele Unite, cât și în Regatul Unit. Reputația sa pare a fi atât de grav afectată încât nici banii sau alte eforturi nu pot salva situația. Gardiner a declarat pentru Daily Express US: "A fost distrusă ireversibil. Și doar ea este de vină, nimeni altcineva".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net