Prințul Harry o părăsește pe Meghan Markle! De ce se întoarce în Marea Britanie

După ce în urmă cu mai bine de trei ani de zile Prințul Harry și Meghan Markle au decis să abandoneze Familia Regală și să înceapă o nouă viață peste Oceane, în California, gurile rele spun că fiul rătăcitor ar lua în calcul posibilitatea de a reveni în UK.

Prințul Harry și-ar dori să revină în UK
Prințul Harry și-ar dori să revină în UK

Anul 2020 culmina cu unul dintre cele mai mai mari scandaluri din istorie. Prințul Harry, fiul regelui Charles al III-lea și al prințesei Diana renunța la îndatoririle sale regale, alegând să plece cât mai departe de familia lui, în Santa Barbara, California, alături de consoarta sa.

Prințul Harry intenționează să revină în UK?!

Odată ajunși în California, Harry și Markle au reușit să își pună în aplicarea planurile pe care le aveau. Acum, când lucrurile s-au mai liniștit, Ducele de Sussex s-ar gândi să revină la origini.

În timp ce Meghan Markle a intrat în lumea politicii, se pare că Harry ar vrea să se întoarcă în UK, după cum afirmă cunoscutul jurnalist și comentator de divertisment, Mark Boardman.

Mai mult decât atât, se pare că actrița dorește o carieră în domeniul politicii, însă rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile pe viitor. Nu privește cu ochi buni dorința soțului ei de a părăsi viața pe care o au pentru a se duce acasă, ci își dorește și pentru el o carieră în Statele Unite, în timp ce el a s-a distanțat de majoritatea bunilor săi prieteni. 

Mark a mai precizat faptul că, la fiecare vizită la Londra, Harry se cazează în hoteluri pentru a evita aparițiile publice. 

„Se pare că s-a îndepărtat de prietenii săi de la facultate. El nu are o reședință permanentă în Marea Britanie. În timpul vizitelor în Londra, locuiește în hoteluri și evită aparițiile publice. Fără îndoială, tânjește după prietenii lui vechi. Meghan este frustrată pentru că Harry își dorește vechea viață înapoi”, a declarat Mark, pentru „OK Magazine”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net