Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă primit de la Prințul Harry

#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle (42 de ani) și Prințul Harry (39 de ani) sunt unele dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, așa că nu este de mirare că sunt mereu în atenția publicului, fiind analizate și cele mai mici detalii. La Jocurile Invictus 2023, fanii au observat că fosta actriță nu poartă inelul de logodnă. Care să fie motivul pentru care aceasta a ajuns, la cea de-a șasea ediție a competiției sportive pentru veterani și personalul militar, fără bijuteria primită de la soțul ei?

Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă / Foto: Arhiva Click!
Motivul pentru care Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă / Foto: Arhiva Click!

Se vorbește tot mai mult despre un presupus divorț între Meghan Markle și Prințul Harry, mai ales că Ducesa de Sussex și-a făcut apariția la Jocurile Invictus din 2023 fără inelul de logodnă primit de la soțul ei, care nu a făcut decât să îi pună și mai mult pe gânduri pe fani. După ce marți, fosta actriță și-a făcut apariția în cadrul evenimentului la o petrecere specială pentru „Family & Friends”, cuplul a apărut împreună la cea de-a șasea ediție a competiției sportive.

De ce Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă

Însă fanii cu o atenție deosebită au remarcat că Ducesa de Sussex nu avea inelul de logodnă primit de la Prințul Harry, pe care la purtat mereu de când a fost cerută în căsătorie, în 2017. Potrivit informațiilor oferite de către tabloidul american People, Meghan Markle nu purta bijuteria cu trei pietre pentru că aceasta ar fi în prezent la reparat după ce o piesă s-a desprins.

Prințul Harry a conceput inelul cu ajutorul bijutierului Reginei Elisabeta, firma Cleave & Company. Inelul personalizat prezintă un diamant central mare, tăiat în formă rotundă, care provine din Botswana - unde Meghan și Harry au petrecut primii ani ai relației lor - cât și două pietre laterale din colecția de bijuterii a regretatei prințese Diana.

Din 2018, de când cei doi s-au căsătorit, bijuteria a avut parte de câteva îmbunătățiri, iar un an mai târziu, în 2019, Ducesa de Sussex a înlocuit banda de aur originală a inelului cu o bandă subțire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net