Accesoriul de doar 4 dolari fără care Meghan Markle nu iese din casă. Nimeni nu s-ar fi gândit că folosește așa ceva

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle (42 de ani) pare a fi extrem de stresată. Ea a fost văzută recent, pe străzile din Montecito, California, îmbrăcată în pantaloni Capri albi imaculați, o curea Givenchy de 450 de dolari, un șal Hermes Rayures D'Ete de 1.225 de dolari și o pereche de pantofi din piele de capră Chanel de 1.380 de dolari. De asemenea, ducesa a purtat o poșetă albă Goyard în valoare de 1.650 de dolari.

Meghan Markle, îmbrăcată într-o haină bej, în Montecito. August 2023
Meghan Markle, fotografiată zilele trecut în Montecito (Foto: Profimedia)

Dar ce a ieșit cel mai în evidență a fost un cerculeț albastru la încheietura mânii stângi. Este vorba despre un plasture antistres de la NuCalmBioSignal Processing Disc, care se spune că ajută la calmare.

Meghan Markle, stresată din cauza problemelor profesionale?

Un pachet de 20 de plasturi costă 80 de dolari, deci o bucată este 4 dolari, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. Compania care îl fabrică susține că funcționează acționând ca o scurtătură către sistemul nervos, stopând atacurile de anxietate. Nu este clar ce a determinat-o pe soția prințului Harry să poarte plasturele, deși, ce-i drept, ea s-a confruntat cu probleme profesionale în ultimele luni. Meghan a pierdut un contract de 20 de milioane de dolari, după ce platforma Spotify a decis să abandoneze podcastul său, Archetypes.

Meghan Markle și-a lipit un plasture antistres pe încheietura mâinii (Foto: Profimedia)
Meghan Markle și-a lipit un plasture antistres pe încheietura mâinii (Foto: Profimedia)

Șeful departamentului de inovare a podcasturilor Spotify, Bill Simmons, a spus despre ducii de Sussex că sunt niște „escroci” după anularea parteneriatului lor cu firma suedeză. „Spotify și Archewell Audio au convenit reciproc să se despartă și sunt mândri de serialul pe care l-am făcut împreună”, au anunțat Meghan și Harry într-un comunicat de presă.

Contractul Netflix - în valoare de 110 de milioane de dolari - a fost, de asemenea, afectat de eșecuri, seria animată a lui Meghan, Pearl, a fost anulată în timpul producției. Iar cuplul a îndurat o relație dificilă cu familia regală britanică, după ce a decis să se dezică de îndatoririle regale, la începutul anului 2020.

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net