Meghan Markle, atacată dur pe Twitter: „Ar putea câștiga relaxată Olimpiada pentru cea mai îngrozitoare ținută”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Există o mulțime de celebrități care par să fie, constant, în vizorul atenției publicului, indiferent dacă acestea iau parte la un eveniment monden, ori doar ies la cumpărături, sperând să nu fie recunoscute de ceilalți trecători. Ei bine, într-o asemenea situație se pare că se află și Meghan Markle, care indiferent ce face, ajunge din nou subiect de discuție.

Meghan Markle, atacată dur pe Twitter
Meghan Markle, atacată dur pe Twitter

Probabil că fiecare dintre noi se poate gândi la câteva celebrități care, indiferent de ce fac, par să fie mereu în vizorul atenției publicului. Nu contează dacă acestea iau parte la un eveniment monde, unde este normal ca reflectoarele să fie ațintite asupra lor, ori doar ies „incognito” la cumpărături, sperând să nu fie recunoscute. Există unele nume care vor ajunge pe prima pagină de ziar, indiferent de ce fac. Iar într-o asemenea situație pare să se afle și Meghan Markle, Ducesă de Sussex.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la okmagazine.ro, noua „controversă” stârnită de către Meghan Markle are legătură cu rochia purtată de ziua ei, cu ocazia împlinirii a 42 de ani. Se pare că aceasta a purtat o rochie de plajă, în dungi, cu ocazia destul de elegantă a petrecerii zilei sale de naștere. Ei bine, nemilosul Twitter (sau X, cum dorește acum Elon Musk să spună rețelei de socializare), a avut numai comentarii dure la adresa rochiei ducesei!

Meghan Markle, atacată dur pe Twitter

Rochia de la care a pornit furtuna de pe Twitter / foto: Daily Mail
Rochia de la care a pornit furtuna de pe Twitter / foto: Daily Mail

Internauții au ieșit la atac atunci când au văzut cum s-a îmbrăcat Ducesa de Sussex, iar comentariile oamenilor au fost unele destul de dure. „Acum zici c-a ieșit din pușcărie”, a scris un utilizator de pe Twitter. Un altul a asemuit-o pe Meghan cu personajul Marty, din filmul animat „Madagascar”: „Este varianta umană a zebrei Marty din Madagascar?”

Un alt utilizator a fost chiar mai categoric, scriind despre ducesă: „cu asemenea alegeri, designerii ar trebui s-o plătească să NU le poarte hainele niciodată! Este un dezastru, în materie de fashion. Ar putea câștiga relaxată Olimpiada pentru cea mai îngrozitoare ținută.”

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net