David Popovici a plecat în vacanță într-o destinație modestă. Toți turiștii care l-au văzut au fost surprinși

În ciuda faptului că nu a reușit să ajungă pe podiumul de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka (Japonia), David Popovici a avut o performanță admirabilă, clasându-se pe locul 4 la proba de 200 m liber, respectiv locul 6 la 100 m liber. Iar după perioada de antrenamente intense, cât și competiție de la care tocmai s-a întors, tânărul înotător a ales să își petreacă vacanța într-o destinație modestă, care a surprins multă lume!

David Popovici, în vârstă de doar 18 ani, a participat de curând la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, Japonia. Acolo, deși nu a reușit să ajungă pe podium, a înregistrat o performanță admirabilă, clasându-se pe locul 4 la roba de 200 m liber, iar la cea de 100 m, Popovici a reușit să termine cursa pe locul 6. Ei bine, după această perioadă de antrenamente intense, ce a culminat în probele din Japonia, înotătorul român a ales să își petreacă vacanța într-o destinație modestă, care a surprins multă lume!

Mai precis, potrivi informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, campionul român a mers la Telega, în județul Prahova. Băile sărate de la această stațiune sunt renumite pentru proprietățile lor curative, de care până și un atlet precum acesta a decis să profite. Ba chiar mai mult decât atât, David Popovici nu a fost deranjat deloc de ceilalți turiști, care au dorit să facă poze și să îi ceară autograful. Tânărul a fost mereu cu zâmbetul pe buze, curuându-se de vacanța sa și făcând pe plac și fanilor săi, care au dorit să facă o poză alături de acesta.

David Popovici în vacanță la Telega

Având în vedere că David Popovici a fost, anul trecut, campion mondial, chiar deținând și recordul pentu probele de 100 și 200 de metri, probabil că nimeni nu ar fi zis nimic dacă ar fi ales să meargă într-o vacanță exotică, dincolo de hotare. Însă, Popovici a preferat să rămână acasă, profitând de condițiile de vis oferite la Telega.

După probele din Japonia, David Popovici a vorbit despre perioada imediat următoare. „Sunt extrem de motivat, mă simt mai puternic ca niciodată. Trebuie să iau o vacanță acum, să am grijă de corpul și de psihicul meu, dar abia aștept să mă întorc la antrenamente”, a spus acesta, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net