A murit unul dintre cei mai longevivi actori! Românii l-au văzut în două seriale celebre

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din serialele „Breaking Bad”, cât și „Better Call Saul” a încetat din viață. Este vorba despre Mark Margolis, care a interpretat rolul lui Hector Salamanca, în ambele seriale. El avea venerabila vârstă de 83 de ani, iar prietenii spun că soția și fiul său i-au fost alături în ultimele clipe.

Mark Margolis avea vârsta de 83 de ani / foto: Phil McCarten/Reuters
Mark Margolis avea vârsta de 83 de ani / foto: Phil McCarten/Reuters

O bună parte dintre români sunt fani ai serialelor „Breaking Bad”, cât și „Better Call Saul”, iar aceștia vor recunoaște pe loc numele personajului Hector Salamanca, interpretat de către actorul Mark Margolis. Ei bine, din păcate, acesta a încetat din viață la venerabila vârstă de 83 de ani.

La momentul decesului, actorul se afla la Spitalul Mount Sinai, din New York, unde a trecut printr-o scurtă perioadă de suferință, potrivit unuia dintre prietenii acestuia. Alături de Margolis, în ultimele sale clipe, au fost soția sa, Jacqueline, cât și fiul acestuia, Morgan.

Mark Margolis a avut o carieră incredibilă, numele său fiind trecut în distribuția a peste 60 de filme. Pe lângă cele 2 seriale, „Breaking Bad” și „Better Call Saul”, românii și-l pot aminti pe actor din filme precum „Scarface” și „Ace Ventura”. În anul 2012, el a avut o nominalizare pentru premiile Emmy.

Mark Margolis a încetat din viață la 83 de ani

Pe lângă zecile de filme în care a jucat, Mark Margolis a fost și o prezență puternică în teatru. Acesta a fost implicat în peste 50 de producții de pe Broadway, având și studii de specialitate în teatru. El s-a născut în anul 1939, în Philadelphia, însă s-a mutat rapid în New York, pentru a putea beneficia de o educație de specialitate, sub aripa faimoasei actrițe Stella Adler.

Robert Koller, care a fost atât managerul, cât și un bun prieten al actorului, a declarat despre Mark Margolis că „a fost un bun prieten pe tot parcursul vieţii. Am fost norocos să-l întâlnesc”, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net