Prințul Harry, din nou în lumina reflectoarelor. Ce dezvăluiri a făcut

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry face dezvăluiri într-un nou documentar Netflix, Heart of Invictus. Mezinul regelui Charles al III-lea pare să atace din nou familia regală. Spune că nu a primit sprijin la întoarcerea din Afganistan și că trauma legată de moartea mamei sale, prințesa Diana, „nu a fost niciodată discutată”.

Prințul Harry, declarații într-un nou documentar Foto: Gettyimages
Prințul Harry, declarații într-un nou documentar Foto: Gettyimages

Prințul Harry, mărturisiri despre moartea mamei sale

Ducele de Sussex și-a lansat noua serie „Heart Of Invictus”, pe Netflix, și este în centrul documentarului, alături de veteranii de război. Soția sa, Meghan Markle, apare pentru scurt timp. Harry a explicat, de asemenea, că abia când s-a întors din război a devenit conștient de trauma pe care încă o mai avea în urma morții Dianei la Paris în 1997, când el avea 12 ani.

Uite, pot să vorbesc doar în numele experienței mele personale, turul meu în Afganistan în 2012, când am zburat cu Apaches, undeva după aceea a avut loc o destrămare, iar declanșatorul pentru mine a fost, de fapt, întoarcerea din Afganistan.

Dar lucrurile care au început să iasă la iveală erau din 1997, de la vârsta de 12 ani, când mi-am pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, trauma pe care am avut-o nu am fost niciodată conștient de ea, nu s-a discutat niciodată, nu am vorbit cu adevărat despre ea - și am reprimat-o așa cum ar fi făcut majoritatea tinerilor, dar totul a ieșit la iveală”,  a declarat prințul Harry.

Meghan Markle apare rar în documentar 

Meghan Markle are doar apariții trecătoare în documentar, dar într-un moment din spatele scenei, ea poate fi văzută încercând să-l liniștească pe Harry înainte de un eveniment. Ea este văzută susținându-și cu blândețe soțul în timp ce acesta este copleșit de emoții înainte de un discurs important la Gala Salute to Freedom din New York, scrie okmagazine.ro.

Momente emoționante 

Într-unul dintre cele mai emoționante momente ale documentarului, Prințul Harry e surprins vorbind cu Darrell Ling din echipa Canadei. Sportivul a povestit  despre "demonii" săi, iar Harry l-a ascultat cu emoție: „Mă bucur că ai trecut prin aceste lucruri. Și să știi cum ne simțim", i-a zis militarul. 

Prințul Harry a spus că "nu poate pretinde" că știe prin ce au trecut alți veterani, dar a recunoscut că a fost greu pentru el să lupte cu propriile probleme de sănătate mintală. 

În cel mai recent proiect al ducilor de Sussex, ca parte a contractului de 80 de milioane de lire sterline cu Netflix, Harry se prezintă ca tată a doi copii și soț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net