Gestul care anunță sfârșitul războiului în Familia Regală. Decizia surprinzătoare luată de Prințul Harry și Meghan Markle

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Relația Prințului Harry (38 de ani) cu Meghan Markle (42 de ani) a fost un subiect controversat încă din 2016, mai ales după ce Ducii de Sussex au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în SUA. Ulterior, Prințul Harry a anunțat lansarea unei cărți autobiografice, prilej cu care a făcut publice mai multe detalii șocante din interiorul monarhiei britanice. Dar, se pare că cei doi sunt pregătiți să se împace cu Familia Regală Britanică.

Gestul făcut de Prințul Harry și Meghan Markle pentru a se împăca cu Familia Regală
Gestul făcut de Prințul Harry și Meghan Markle pentru a se împăca cu Familia Regală

Când nimeni nu se mai aștepta, se pare că Ducii de Sussex par deciși să schimbe foaia cu Regele Charles, Prințul William și Kate Middleton. Prințul Harry (38 de ani) ar vrea să facă un pas spre împăcare cu Familia Regală, conform unei surse din interior, de la Palat, arătându-și dorința de a închiria un apartament la Palatul Kensington.

Și totuși, chiar dacă este dispus să facă acest lucru, Ducele de Sussex este extrem de precaut și susține că nu vrea să devină „prizonier” al Palatului, ci să aibă libertate totală și să-și mobileze singur apartamentul. „El și Meghan se oferă să închirieze un apartament la Palatul Kensington și să-l mobileze ei înșiși”, a declarat sursa, relatează OKMagazine.ro.

Ce cred experții regali

În ciuda acestui fapt, experții regali se întreabă dacă este posibilă o împăcare între Prințul Harry și Prințul William, mai ales că relația dintre cei doi frați nu mai este deloc una bună, astfel că unii sunt de părere că orice acțiune ar putea fi inutilă în acest moment.

„Nu văd nici un semn de împăcare. Daunele, rănile sunt atât de profunde, încât va dura foarte mult timp pentru a le vindeca. Și, în acest stadiu, pur și simplu nu văd nici o dovadă că există o dorință de ambele părți, totuși, de a pune capăt acestui lucru și de a ierta și de a uita”, a declarat Sarah Hewson, redactorul Royal de la Talk TV.

Prințul Harry a adus o serie de acuze împotriva Familiei Regale, inclusiv împotriva moștenitorului tronului, o dată cu lansarea autobiografiei „Rezervă”, în ianuarie, anul acesta. Astfel, se crede că relațiile dintre cei doi frați s-au înrăutățit de atunci. Totodată, printre detaliile șocante din interiorul monarhiei britanice, Prințul Harry a menționat că între el și William ar fi existat altercații fizice, iar acesta ar fi numit-o pe Meghan „dificilă”, „nepoliticoasă”, ceea ce ar fi alimentat orientarea anti-Meghan a presei tabloide.

În 2020, Meghan și Harry s-au mutat, după ce s-au despărțit de Familia Regală, la Montecito, California, unde au demarat o serie de proiecte, inclusiv fondarea organizației caritabile Archwell.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net